PREVIEW la UrbanEye Festival 2017 – festival unic despre urbanism, design, arhitectura si spatiu cultural comun

0

Preview UrbanEye Film Festival 2017 | intalnire cu echipa festivalului si proiectie de film

FB: https://www.facebook.com/events/973818822755982

Pe 25 octombrie, ora 19:30, vino la Journey Pub să cunoști echipa UrbanEye Film Festival și să aflii totul despre noua ediție UrbanEye Film Festival 2017, singura platformă de idei care prin film deschide discuția despre spatiile în care trăim.

În cadrul întâlnirii vei descoperi detalii despre filmele și temele abordate anul acesta, precum dreptul la locuire și spațiu public, migrația, spații culturale la granița utopiei, portrete ale arhitecților/designerilor și land art. De asemenea, vom povesti și despre evenimentele conexe festivalului: expoziția “Understanding Design” și workshopuri de bijuterie contemporană, ateliere creative pentru copii și tururi ghidate ale Bucureștiului mai puțin cunoscut.

Echipa festivalului va fi prezentă la eveniment pentru a discuta despre noutățile acestei ediții și va răspunde tuturor întrebărilor.

Împreună, vom viziona filmul Design that Heals (2016 | 24 min | USA)

Trailer – https://vimeo.com/181136767

După o catastrofă, cum se poate vindeca o comunitate?
În Haiti, în urma cutremurului devastator din 2010, infrastructura a fost grav afectată, ducând la apariția uneia dintre cele mai mari epidemii de holeră din istoria recentă. Filmul arată cum crearea unui centru de tratament, cu un design de calitate, a contribuit semnificativ la stoparea epidemiei. Totodată sunt chestionate problemele structurale și sociale care au dus la declanșarea cazurilor de holeră.

Vizionare realizată cu sprijinul MASS Design Group.

Evenimentul are loc la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, in Piața Romană) și se desfășoară cu intrare liberă, în limita a 100 de locuri disponibile. Pentru rezervări vă invităm să faceți un scurt apel telefonic la numărul: 0752 285 286 – Journey Pub.
___________
Acesta este un proiect al asociației ARTA în dialog, proiect cultural finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ și co-finanțat de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.