Presentation Skills

0

cover photos-10

Ce?

Mulți dintre noi se descurcă excelent atunci când vorbesc 1 la 1 cu alte persoane. Sunt carismatici, reușesc să vândă celorlalți ideilor lor și transmit încredere.

Totuși, situația se schimbă dramatic atunci când aceeași persoană trebuie să vorbească unei audiențe de zeci sau sute de oameni. Se pierde total, începe să audă o voce care numai lucruri de bine nu șoptește, iar încrederea în sine a dispărut complet. Vă sună cunoscută această situație?

Vestea bună e că oricare dintre noi poate deveni un speaker bun, care să transmită oamenilor emoție și încredere, care să convingă prin discursul lor. Pe parcursul atelierului de Presentation skills, vă voi învăța exerciții și tehnici care vor schimba perspectiva asupra modului în care vă adresați publicului. Veți deveni conștienți de punctele voastre forte și veți învăța să le îmbunătățiți pe cele slabe.

Teme de discuție:

Mindset-ul potrivit înaintea unui discurs
Focus!
Cum să îți construiești un speech captivant
Strategii de captare și menținere a atenției publicului
Cea mai importantă etapă a unui speech
Ce faci când ai cursanți dificili?
Tips and tricks pentru slide-uri și flipchart

Cu cine?
Sunt Andrei Dunuță și lucrez de peste 5 ani în vânzări bancare, unde am reușit să construiesc cele mai performante echipe la Citibank și Raiffeisen Bank. Cea mai mare pasiune a mea este să lucrez cu oamenii, să îi ajut să crească și să le insuflu încredere în ei.

Sunt co-fondator și Trainer la Self Trust Academy, companie care oferă o paletă completă de cursuri pentru a dezvolta oameni de vânzări extraordinari (și asta pentru că, direct sau indirect, fiecare din noi vinde ceva celorlalți). Prin cursurile noastre, ajutăm oamenii să-și descopere și să-și atingă potențialul și să depășească toate barierele pentru a-și îndeplini visele. Unul dintre cele mai cunoscute cursuri ale noastre se numește „Nu am venit să țin un discurs”, curs de Public Speaking și Vânzări, prin care ajutăm cursanții să devină speakeri memorabili.

Totodată, conduc echipă de vânzări în compania Adwisers, una dintre cele mai importante firme de consultanță în domeniul creditelor bancare.

Când?
duminică@incubator107 , 9 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
duminică@incubator107 , 16 noiembrie 2014 de la 16:00 la 18:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1402, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1486265078312928/

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.