Premiul Cel Mai Indraznet Start-Up la numai 26 de ani

0

Fondatoarea Bodyshape Transformation Centre premiată pentru cel mai îndrazneț Start-up

În cadrul celei de-a doua ediții a Premiilor de Excelență She Business, Irina Alionte, fondatoarea Bodyshape Transformation Centre București, a câștigat trofeul ”Cel Mai Îndrăzneț Start-up” la numai 26 de ani. În acordarea votului pentru această secțiune a competiției, membrii juriului au ținut cont de rezultatele sale obținute pentru proiectele îndrăznețe Club Cardio și Born2Succeed cu care și-a început cariera de antreprenor la Londra, în urmă cu doi ani.

Irina-Alionte

Premiile au fost decernate în cadrul evenimentului de fundraising She Business Charity care își propune, pe lângă scopul caritabil, să promoveze profesioniști români din domenii precum business, educație, medicină, responsabilitate socială, jurnalism, cultură sau sport.

Irina Alionte conduce în prezent, în România, proiectul Bodyshape Transformation Centre, fondat alături de britanicul Justin Devonshire. Ideea a venit din dorința unui cuplu tânăr de antreprenori de a crea transformări reale și de durată pe plan corporal, al sănătății și al încrederii în sine, pentru toți cei care au încercat, fără succes, săli de fitness tradiționale sau diete care nu au dat rezultate.

Noul centru de transformare aduce în România cel mai îndrazneț program de fitness care garantează clienților că dacă nu vor vedea și simți rezultate în mai puțin de 30 de zile, li se vor returna banii 100%, fără niciun fel de condiții. Noutatea adusă pe piață este că Bodyshape Transformation Centre nu oferă doar un ”program de slăbire”. Misiunea sa este să determine clienții să înceapă să recapete încrederea în sine folosind principii de coaching care provoacă schimbări pe termen lung.

„Mi-a plăcut întotdeauna să gândesc outside the box, să inovez. Am creat proiectul  Bodyshape Transformation pentru a aduce altceva în industria de fitness din România, continuând ce am început la Londra cu Club Cardio.” spune Irina Alionte, co-fondator al centrului

Programul creat de Bodyshape Transformation Centre include 3 antrenamente de grup distractive și energice a câte 45 de minute, în fiecare săptămână, un ghid de nutriție în pași simpli, plan alimentar dar și tutoriale pe teme de dezvoltare personală. Bodyshape oferă oportunitatea românilor de a urma programul, gratuit, timp de 6 săptămâni cu promisiunea îndrăzneață a unor rezultate remarcabile.

”Practic, prin programul Provocarea de 6 Saptamani noi îi plătim pe ei, le punem la dispoziție nelimitat resursele noastre, acces la antrenori și consiliere pe tot parcursul celor 6 săptămâni, pentru a le garanta succesul – atata timp cât ei arată seriozitate și urmează programul. Pe lângă transformarea corporală și a sănătății, vrem să ajutăm românii să își recapete încrederea în sine, să învețe să se iubească și să se aprecieze.”, adaugă Irina Alionte.

Bucureștenii care doresc să experimenteze o transformare corporală, a sănătății și a încrederii în sine, în doar 6 săptămâni, pot aplica gratuit la următorul Program de Transformare Bodyshape. Mai multe detali, pe www.bodyshapetransformation.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează