Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiul “Best in the World Public Service Interior Design Award” din cadrul Premiilor internaționale de proprietate de la Savoy, Londra

0

Grupul STIRIXIS primește premiul “Best in the World Public Service Interior Design Award” din cadrul Premiilor internaționale de proprietate de la Savoy, Londra

STIRIXIS a primit aprecierea internațională pentru design-ul interior realizat pentru Centrul Medical Emerald din București. Apreciată ca o marcă de excelență de renume mondial, IPA celebreză, în ultimii 25 de ani, cele mai înalte niveluri de realizări ale companiilor care operează în toate sectoarele industriilor imobiliare. Designul conceptual și brandingul realizat de Grupul STIRIXIS pentru Centrul Medical Emerald din București a fost considerat și recunoscut drept cel mai bun design interior internațional de servicii publice de către un grup independent de 80 de experți din industrie prezidat de patru membri ai Casei Lorzilor din Marea Britanie: Caithness, Lord Best, Contele de Liverpool și Lordul Thurso. Procesul general de evaluare durează câteva luni și se axează pe design, calitate, servicii, inovație, originalitate și angajamentul față de durabilitate.

Centrul medical Emerald a primit, la rândul său, acest premiu pentru Cel mai plăcut ambient interior și design al unui spațiu public la nivel international. În ianuarie 2019, tot la Londra, Centrul medical Emerald a fost premiat de către Global Health & Pharma la Private Healthcare Awards 2019, ca BEST PRIVATE HEALTHCARE PROVIDER IN ROMANIA – Cel mai bun centru medical privat din România pentru anul 2018, datorită experienței complete a pacientului și a feed-backurilor pozitive venite din partea acestora.

Grupul STIRIXIS a fost prezentat ca Best Public Service Interior Design in the World Award în cadrul Internațional Property Awards (IPA) 2018 – 2019.

Totul a început în octombrie anul trecut, când Grupul STIRIXIS a primit cea mai mare recunoaștere națională de la IPA, premiul „Five Star Award” pentru cel mai bun design interior al serviciilor publice din România, împreuna cu nominalizarea la aceeași categorie pentru cel mai bun din Europa, a Centrului Medical Emerald.

Best Public Service Interior în Europe a fost acordat grupului STIRIXIS, care a deschis calea pentru Premiul Internațional în care toți câstigatorii regionali concurează, firme respectate cu proiecte în Asia Pacific, Africa și Arabia, Europa, SUA și Marea Britanie.

La glorioasa gala de la hotelul Savoy din Londra Centrul Medical Emerald a obținut cel mai mare punctaj dintre toți concurenții, câstigând pentru Grupul STIRIXIS premiul “Best Internațional Public Service Interior” („Cel mai bun design interior pentru servicii publice internaționale”), recunoașterea de top a acestor servicii în lume. „Nu există cuvinte care să ne exprime fericirea și recunoștința pentru acest premiu unic. Adevărul este că echipa noastră a avut o colaborare excelență cu echipa SEENERGIA Group / Emerald și a împartasit o viziune comună asupra conceptului. Mulțumesc ambelor echipe din inima și le felicit pentru angajament, abordarea inovatoare și colaborarea fructuoasă care au condus la acest premiu unic. Grupul STIRIXIS va continua să furnizeze servicii globale de top, asigurând succesul conceptelor inovatoare, sistemice pe care le proiectăm și succesul obiectivelor clientului nostru „, a declarat Alex Athanassoulas, președinte și CEO al Grupului STIRIXIS.

Despre Centrul Medical Emerald


Grupul SEENERGIA este prezent în sud-estul Europei (SEE) începând cu anul 1994, oferind tehnologii inovatoare de salvare a vieții, servicii medicale specializate pentru tratarea bolilor cronice, infrastructură medicală specializată, expertiză în domeniul construcțiilor de sănătate și soluții personalizate de tratare a apei. Grupul SEENERGIA are peste 100 de profesioniști și deține mai multe companii, inclusiv Centrul Medical Emerald. Emerald este un centru medical integrat care vizează abordarea tuturor etapelor de îngrijire medicală, de la prevenire pâna la diagnosticare, tratament și urmărire medicală.

Lansat în ianuarie 2017, Centrul Medical Emerald este primul centru din România integrat, dedicat afecțiunilor neurologice și cardiovasculare. La Emerald se efectuează investigații avansate pentru inimă – Cardio – RM și Cardio – RM de stres, acestea fiind cele mai avansate metode de diagnostic a bolilor de inimă. Cu o tehnologie inovativă pentru tratarea migrenelor și dispozitive medicale revoluționare pentru monitorizarea cardiovasculară la domiciliul pacientului (digital, prin aplicații smartphone), jurnaliștii care vor participa la turul de dinaintea conferinței vor putea testa toate aceste aparate care aduc medicina viitorului și pentru pacienții din România, inclusiv cu bilet de trimitere de la medicul de familie prin CAS.

 

Despre Med City

Conceptul Medical Mall, dezvoltat de Med City, reprezintă prima rețea națională de clădiri dedicate asistenței medicale din România și se adresează exclusiv operatorilor medicali, medicilor independenți, farmaciilor și serviciilor conexe. Scopul sau este de a crea sinergii între chiriași și de a oferi cele mai înalte standarde de facilități pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății. Med City este membră a grupului SEENERGIA, o organizație de frunte în SEE, care s-a concentrat să inoveze domeniul sănătății începând cu anul 1994.

Despre Grupul STIRIXIS

Grupul STIRIXIS este o firma de consultanță strategică care se concentrează asupra asigurării succesului pe termen lung și a maximizării serviciilor ROI pentru clienții săi. STIRIXIS colaborează îndeaproape cu aceștia pentru a defini, a proiecta, a livra și a gestiona concepte de afaceri holistice de succes la nivel global în industriile Retail, F & B, Hospitality, Workspace și Leisure. Clienții săi primesc sfaturi strategice practice bazate pe o înțelegere clară a fazelor de implementare și roll-out, cât și a serviciilor de execuție acordate de firma, cum ar fi designul experienței clientului, designul arhitectural și branding-ul, toate aliniate și bazate pe o întelegere profundă a contextului de afaceri. Grupul STIRIXIS a finalizat cu succes peste 650 de proiecte în 24 de țări în ultimii 22 de ani și a fost onorat cu numeroase premii internaționale. Mai presus de toate, Grupul STIRXIS este mândru și recunoscător că a stabilit relații pe termen lung cu clienții săi, ceea ce dă energia pozitivă pentru a continua să crească și să devină mai buni. Acesta este modul în care mentalitatea sistemului sau de gândire a condus la crearea unei platforme inovatoare care să susțină în continuare relațiile dintre clienții săi, „Emergence”.

Găsește mai multe despre Grupul STIRIXIS:
Website: https://stirixis.com/
Facebook:  https://www.facebook.com/group.stirixis/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/stirixis
YouTube: 
https://www.youtube.com/user/StirixisRetail
Instagram: https://www.instagram.com/stirixisgroup/
Twitter: https://twitter.com/stirixis

Găsește mai multe despre Centrul Medical Emerald, si MEDCITY
Website: https://emeraldmed.ro/en/

Website: http://med-city.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CentrulMedicalEmerald/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/centrul-medical-emerald/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.