Premii de 36.000 lei pentru liceeni

0

325 de elevi din cele 11 clase a XI-a ale Colegiului Economic „Virgil Madgearu” au încheiat activitatea din cadrul proiectului „Primii pași spre o carieră de succes în audit și contabilitate”, iar cei mai buni dintre ei fost premiați la finalul acestuia. Premiile au o valoare totală de 36.000 lei și răsplătesc activitatea elevilor din stagiile de practică derulate prin proiect în cadrul firmei Arexim Audit.

Timp de un an, 325 de elevi (număr suplimentat de la 300 ca urmare a solicitărilor venite din partea acestora) au efectuat stagii de practică de specialitate asigurate de firma Arexim Audit (9 clase profil economie-contabilitate) și de firme de turism (2 clase profil turism), activitățile elevilor fiind supervizate de 12 tutori și 10 responsabili de practică. Elevii au beneficiat de o consolidare și extindere a noțiunile teoretice acumulate în cadrul orelor din programa școlară, au intrat în contact direct cu un mediu de lucru profesionist, acumulând informații cu caracter transversal legate de fluxurile de lucru dintr-o companie și de modalitățile eficiente de a lucra în echipă. De asemenea, au avut posibilitatea de a înțelege activitățile specifice din cadrul unei firme de audit, contabilitate și consultanță fiscală, dar și de a aplica noțiunile dobândite prin înființarea și gestionarea pe parcursul stagiilor de practică a unor firme de exercițiu, cele mai bune dintre acestea fiind premiate.

Primii pasi spre o cariera de succes in audit si contabilitate - premii (2)

Activitatea din cadrul stagiilor de practică a fost completată prin sesiuni de consiliere și orientare profesională, precum și prin 18 vizite de studiu în principalele organizații naționale de audit și contabilitate.

„Primii pași spre o carieră de succes în audit și contabilitate” este realizat în parteneriat de către
SC Arexim Audit SRL (societate de contabilitate, gestiune, consultanţă fiscală și audit financiar) și
Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, București. Proiectul este cofinanțat prin Fondul Social European, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Persoană de contact:

Anca Anton, responsabil informare și publicitate

contact@primii-pasi-audit-contabilitate.ro, +40 745 323 737

http://www.primii-pasi-audit-contabilitate.ro/

https://www.facebook.com/Primii.Pasi.Audit.Contabilitate

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează