Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiera in Romania | 8 skateboarderi au luat cu asalt hangarul Tarom pentru o sesiune inedita pe placa

0

Now sk8/boarding @ Tarom

Se zice ca daca nu ai ambitie, nu ai rezultate. Si asta nu numai in skateboarding sau in orice alt sport… Cine ar fi crezut ca un zbor pierdut iti poate da atata bucurie?

Skatepark-urile, scarile monumentelor si trotuarele largi din marile orase sunte deja clisee pentru toti amatorii de adrenalina si avizi dupa locuri noi, unde sa dea talpa pe placile lor din lemn.

Mihnea Groseanu, atlet Red Bull, alaturi de prietenii lui de placa – Cristian Benescu aka Uskat, Cristian Cohal aka Grasu, Razvan Popescu aka Banzi, Gabriel Dorissa aka Shecklerica, Stefan Dragomir aka Roscat si Toni Dragus, l-au intalnit pe Korahn Gayle, unul dintre cei mai respectati skater din Europa si l-au provocat la o sesiune de “joaca” prin hangarul in care se repara intreaga flota a avioanelor pe care Compania Aeriana Romana de Transport Tarom le detine.
MS_MIHNEA_191215_0003

MS_MIHNEA_191215_0008

MS_MIHNEA_191215_0009

MS_MIHNEA_191215_0014

MS_MIHNEA_191215_0018

In scurt timp de la intrarea in hangar, baietii au lasat timiditatea deoparte si s-au aventurat printre elicele avioanelor, motoarele impozante sau platformele de reparatii.

Despre Mihnea Groseanu si Korahn Gayle

Mihnea Groseanu este unul dintre starurile in ascensiune de pe scena skateboarding-ului romanesc. In prezent, peisajul este compus din baieti de scoala veche, de 25-30 de ani, iar Mihnea se afla in randurile din fata, conducand o noua generatie de skateri. Nu incape indoiala ca Mihnea este un skater carismatic, care lucreaza permanent pentru a progresa. Concentrarea si ambitia, calitati rar intalnite la o persoana de varsta lui, il pozitioneaza in top. In ciuda faptului ca este relativ nou in acest sport, Mihnea are destule titluri in colectie, anul 2012 fiind cel in care s-a facut remarcat. A obtinut locul trei la Transylvanian Rippers, locul doi la Street Heroes Spring Break si a pasit pe treapta de sus a podiumului la IORiding Burn Competition si la concursul Hard as Rock. De atunci, a mai avut succese care l-au pozitionat pe podium si cu fiecare competitie atrage si mai multa atentie si recunoastere. Cand nu-si petrece timpul in skate park, aratandu-le novicilor cum se face treaba, Mihnea se afla pe partie, unde face senzatie si pe placa de snow.

Korahn Gayle este unul dintre cei mai hot skateri de strada din Marea Britanie. S-a remarcat cu cativa ani in urma, cand a inceput sa aiba rezultate importante atat la competitiile locale, cat si internationale. Din 2009, Korhan a devenit atlet Red Bull, iar in 2010 a reusit sa se claseze pe locul cinci la UKSA British Skateboarding Championships in Corby, UK, iar anul urmator s-a bucurat de titlul “Best trick” la Hemel Hempstead. In 2012, cu experienta acumulata, s-a calificat in semifinale la Simple Session.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.