Premiantii din cadrul Competitiei Intreprinderilor Sociale 2009-2010

0

In Romania in ultima perioada au fost lansate mai multe proiecte de tip economie sociala. Asociatia Nesst lucreaza pentru a rezolva probleme sociale critice in tari cu piete emergente, prin dezvoltarea si sprijinirea intreprinderilor sociale, potrivit femei-in-afaceri.

Saptamana aceasta a avut loc la Sala Dalles din Bucuresti ceremonia de decernare a premiilor din cadrul Competitiei Intreprinderilor Sociale 2009-2010, organizate de catre Nesst.

VIITOR PLUS, Asociatia TONAL, TOUCHED Romania, Asociatia PRIETENIA si Asociatia Hercules au fost organizatiile premiate. Fiecare organizatie castigatoare va primi aproximativ suport tehnic si investitii financiare. Citeste aici mai multe detalii despre suportul acordat de Nesst.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comments are closed.