Pregateste-te pentru RUNFEST 2014!

0

Pregateste-te pentru RUNFEST 2014! Duminica, 14 septembrie 2014, ora 09:00, Parcul Floreasca

Toamna vine cu unul dintre cele mai energizante evenimente: RUNFEST! A doua editie a crosului in natura, care va avea loc pe 20 septembrie a.c., in Padurea Baneasa, iti propune mai multi kilometri si mai multa distractie.

Afis training RUNFEST_14 septembrie

Cum organizatorul MPG si partenerii sai vor sa se asigure ca vei fi gata sa iei startul in forma maxima, ti-au pregatit un eveniment 3 in 1, de training, energie si distractie, inainte de marele concurs.

Astfel, duminica, pe 14 septembrie 2014, demonstreaza ca esti matinal si preocupat de sport si sanatate si ia parte la un antrenament de Fitness & Running Exploziv in Parcul Floreasca care sa te pregateasca pentru RUNFEST. La ora 09.00, tocmai cand ar trebui sa iti bei cafeaua, MPG iti va oferi o sticla de apa rece si cele mai bune sfaturi despre sanatate si sport de la medicul nutritionist Serban Damian. Odata mintea umpluta cu informatii, urmeaza multa adrenalina. In scena vor intra doi specialisti in ale sportului care te vor provoca sa iti antrenezi fiecare muschi din corp si sa iti analizezi forma fizica: Zsolt Gyongyossy, antrenor emerit si Horatiu Dumitrescu, multiplu campion la atletism. Muzica si distractia nu vor lipsi din program, pentru a simti fiecare exercitiu de fitness pe ritm, iar aleile Parcului Floreasca te asteapta sa le parcurgi in cateva ture usoare. La final, in timp ce iti tragi rasuflarea si te energizezi cu produsele oferite de Plafar si GoldNutrition, ai ocazia sa castigi si premii la tombola pentru ca ziua sa fie si mai placuta.

Participarea e gratuita si deschisa tututor iubitorilor de miscare. Asadar, daca te-am convins sa iei parte la aceasta provocare duminica dimineata, inscrie-te pe: runfest@mpg.com.ro, pana vineri, 12 septembrie, ora 14.00. Si chiar daca nu crezi ca vei rezista la tot antrenamentul, noi te invitam oricum sa incerci si sa nu ratezi aceasta intalnire, dupa ce te inscrii la adresa mentionata mai sus. Pregateste-te de… RUNFEST 2014!

Pregateste-te de RUNFEST!

Antrenament liber in natura – 14 septembrie 2014, ora 09:00, Parcul Floreasca

Ora Program
08:30-09:00 Sosirea participantilor si inscrierea la Tombola GoldNutrition – cortul PlafarInformatii legate de editia a doua a RUNFEST – cortul MPG
09:00-09:30  Pregateste-te de RUNFEST cu un program de training si o nutritie echilibrate! – dr. Serban Damian, medic sportiv (prezentare, Q&A) 
09:30-10:45 

 

Pregateste-te de RUNFEST cu un program de training corect si adecvat nivelului tau!Introducere – Zsolt Gyongyossy, antrenor emerit

Fitness & Running Exploziv – Horatiu Dumitrescu, multiplu campion la atletism si Zsolt Gyongyossy, antrenor emerit

11:00-11:15 Extragerea premiilor la Tombola GoldNutrition – cortul Plafar

 

Participarea la antrenamentul din 14 septembrie este gratuita! Pentru ca acest eveniment de training sa se desfasoare in bune conditii, iubitorii de miscare sunt rugati sa isi anunte participarea pana vineri, 12 septembrie 2014, ora 14.00, la adresa: runfest@mpg.com.ro.

Pentru alte informatii, te rugam acceseaza: www.runfest.ro sau suna la: +40 31 805 40 42.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează