Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prânz caritabil cu o personalitate: GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

0

Ieri,  Merci Charity Boutique (MCB) împreună cu Acuarela Bufet, au lansat Charity Lunch #1 – prânz Caritabil cu o personalitate.

Invitatul lunii februarie a fost Horia Tecău, învingător la dublu la Rotterdam.

În schimbul unei donații, două persoane pasionate de tenis, care îl admiră pe Horia, au avut ocazia să ia prânzul cu el și timp de două ore au discutat despre pasiunea pentru tenis. Participanții au aflat despre ce înseamnă să fii jucator de tenis profesionist, dietă, antrenament și mod de viață, dar și câteva recomandări legate de jocul la dublu.

Fondurile obținute prin donația celor doi participanți, vor fi folosite în proiectul Zâna Merciluță, proiect ce oferă tratament stomatologic gratuit copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic București și unor cazuri sociale.

IMG_20150218_143905

IMG_20150218_152740

Invitatul următoarei editii Charity Lunch #2, din luna martie, este actorul Marius Manole, angajat al Teatrului Naţional, având colaborări cu Teatrul Bulandra, Metropolis, Teatrul de Comedie, Arcub, Godot Cafe-Teatru etc. Marius este unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, uneori cu 3 sau chiar 5 spectacole pe zi, în piese pe care orice actor le visează.

Dacă vrei să iei prânzul cu Marius Manole, sună la 0752.593.736 / 0726.008.152. Maxim două locuri disponibile.

Și tu poți lua prânzul cu o personalitate, poți afla mult mai multe lucruri despre și de la o persoană pe care o admiri și în același timp să faci o faptă bună.

MCB este o organizație nonprofit ce a înființat primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare: Zâna Merciluță (asigurăm tratament stomatologic atât copiilor de la Institutul Oncologic București cât și copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM – cultură pentru copii (interacțiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturală), Îndrăznește să visezi (proiect adresat copiilor aflați într-un stadiu avansat al bolii, cărora le îndeplinim un vis/o dorință), Mâine pentru copii ( susținerea unor copii foarte talentați).

Acuarela Bufet este o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.

Info și Rezervări: 0752.593.736 / 0726.008.152

Fb:/mercicharityboutique

Afis Zana Merciluta

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.