Prânz caritabil cu o personalitate: GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

0

Ieri,  Merci Charity Boutique (MCB) împreună cu Acuarela Bufet, au lansat Charity Lunch #1 – prânz Caritabil cu o personalitate.

Invitatul lunii februarie a fost Horia Tecău, învingător la dublu la Rotterdam.

În schimbul unei donații, două persoane pasionate de tenis, care îl admiră pe Horia, au avut ocazia să ia prânzul cu el și timp de două ore au discutat despre pasiunea pentru tenis. Participanții au aflat despre ce înseamnă să fii jucator de tenis profesionist, dietă, antrenament și mod de viață, dar și câteva recomandări legate de jocul la dublu.

Fondurile obținute prin donația celor doi participanți, vor fi folosite în proiectul Zâna Merciluță, proiect ce oferă tratament stomatologic gratuit copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic București și unor cazuri sociale.

IMG_20150218_143905

IMG_20150218_152740

Invitatul următoarei editii Charity Lunch #2, din luna martie, este actorul Marius Manole, angajat al Teatrului Naţional, având colaborări cu Teatrul Bulandra, Metropolis, Teatrul de Comedie, Arcub, Godot Cafe-Teatru etc. Marius este unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, uneori cu 3 sau chiar 5 spectacole pe zi, în piese pe care orice actor le visează.

Dacă vrei să iei prânzul cu Marius Manole, sună la 0752.593.736 / 0726.008.152. Maxim două locuri disponibile.

Și tu poți lua prânzul cu o personalitate, poți afla mult mai multe lucruri despre și de la o persoană pe care o admiri și în același timp să faci o faptă bună.

MCB este o organizație nonprofit ce a înființat primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare: Zâna Merciluță (asigurăm tratament stomatologic atât copiilor de la Institutul Oncologic București cât și copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM – cultură pentru copii (interacțiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturală), Îndrăznește să visezi (proiect adresat copiilor aflați într-un stadiu avansat al bolii, cărora le îndeplinim un vis/o dorință), Mâine pentru copii ( susținerea unor copii foarte talentați).

Acuarela Bufet este o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.

Info și Rezervări: 0752.593.736 / 0726.008.152

Fb:/mercicharityboutique

Afis Zana Merciluta

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează