Prânz caritabil cu o personalitate #8 GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

0

În luna noiembrie, Merci Charity Boutique împreună cu Acuarela Bufet organizează Charity Lunch #8 – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

Luni, 23 noiembrie, două persoane pot lua prânzul cu regizorul şi scenaristul Nae Caranfil. Fondurile obținute din donația participanților îl vor aduce pe Moş Crăciun, pentru prima dată în casele a 163 de copii dintr-o comună din judeţul Mureş.
Charity Lunch #8
Invitaţii din primele şapte ediţii au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole, jurnalistul Alex Dima, criticul de film Irina Margareta Nistor, actriţa Oana Pellea, doctorul Raed Arafat şi Dan Bulucea, CEO Google.
Dacă vrei să iei prânzul cu regizorul şi scenaristul Nae Caranfil sună la 0752.593.736/ 0726.008.152.
Două locuri disponibile.

MCB este o organizație nonprofit ce a înființat primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare: Zâna Merciluță (asigurăm tratament stomatologic atât copiilor cu afecţiuni oncologice cât și copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM – cultură pentru copii (interacțiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturală), Îndrăznește să visezi (proiect adresat copiilor aflați într-un stadiu avansat al bolii, cărora le îndeplinim un vis/o dorință), Mâine pentru copii ( susținerea unor copii foarte talentați).
Acuarela Bufet este o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.
Info și Rezervări la prânzul caritabil: 0752.593.736 / 0726.008.152
Fb:/mercicharityboutique

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează