Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prânz caritabil cu o personalitate #14: MAIA MORGENSTERN

0

Prânz caritabil cu o personalitate #14: MAIA MORGENSTERN

GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

În luna februarie, Merci Charity Boutique organizează primul prânz caritabil din acest an “Charity Lunch #14” – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

Miercuri, 15 februarie două persoane pot lua prânzul cu actriţa MAIA MORGENSTERN, făcând o donație către asociație pentru proiectul de tratament stomatologic mobil pentru copii cazuri sociale „Zâna Merciluță”.

Prânzul este oferit de Osteria Ciao Niki (str. Mihai Eminescu, nr. 90).

Info şi rezervări la prânzul caritabil la 0726.008.152.

Web

Invitaţii din cele 13 ediții de până acum au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole, jurnalistul Alex Dima, criticul de film Irina Margareta Nistor, actriţa Oana Pellea, doctorul Raed Arafat, CEO Google România  – Dan Bulucea, regizorul Nae Caranfil, Andreea Marin, realizatorul TV Cabral, Bogdan Naumovici, Managing Partner la 23 Communication Ideas, atletul şi speaker-ul motivaţional Andrei Roşu şi Şerban Alexandrescu, unul dintre fondatorii Headvertising.

MCB este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare:

  • Proiecte de sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate).
  • Proiecte de educaţie: MERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.