Prânz caritabil cu Horia Tecău GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

0

În luna februarie,  Merci Charity Boutique (MCB) împreună cu Acuarela Bufet, lansează Charity Lunch – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN înseamnă o masă caldă sau tratamentul unui copil bolnav.

Charity Lunch_Afis

Charity Lunch îți oferă ocazia să iei masa cu un om pe care îl admiri și în același timp să faci o faptă bună. Poți, de asemenea, să îți surprinzi un prieten de ziua lui, cu un cadou unicat.

Invitatul lunii februarie este Horia Tecău – jucător de tenis de câmp. Ocupă poziția a 13-a în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Este component al lotului național de Cupa Davis al României. A jucat 3 finale la Wimblendon și a obținut un titlu de Grand Slam la dublu mixt – Australian Open.

Când?  18 februarie, pe la prânz

Unde?  La Acuarela Bufet, strada Gina Patrichi nr. 3

Cum fac asta? Dacă vrei să iei prânzul cu Horia Tecău, și în același timp să faci o faptă bună, contactează-ne pentru detalii la 0752.593.736 / 0726.008.152. Maxim două locuri disponibile.

MCB este o organizație nonprofit ce a înființat primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare: Zâna Merciluță (asigurăm tratament stomatologic atât copiilor de la Institutul Oncologic București cât și copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM – cultură pentru copii (interacțiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturală), Îndrăznește să visezi (proiect adresat copiilor aflați într-un stadiu avansat al bolii, cărora le îndeplinim un vis/o dorință), Mâine pentru copii ( susținerea unor copii foarte talentați).

Acuarela Bufet este o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.

Info și Rezervări: 0752.593.736 / 0726.008.152

Fb:/mercicharityboutique

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează