Prânz caritabil cu Horia Tecău GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

0

În luna februarie,  Merci Charity Boutique (MCB) împreună cu Acuarela Bufet, lansează Charity Lunch – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN înseamnă o masă caldă sau tratamentul unui copil bolnav.

Charity Lunch_Afis

Charity Lunch îți oferă ocazia să iei masa cu un om pe care îl admiri și în același timp să faci o faptă bună. Poți, de asemenea, să îți surprinzi un prieten de ziua lui, cu un cadou unicat.

Invitatul lunii februarie este Horia Tecău – jucător de tenis de câmp. Ocupă poziția a 13-a în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Este component al lotului național de Cupa Davis al României. A jucat 3 finale la Wimblendon și a obținut un titlu de Grand Slam la dublu mixt – Australian Open.

Când?  18 februarie, pe la prânz

Unde?  La Acuarela Bufet, strada Gina Patrichi nr. 3

Cum fac asta? Dacă vrei să iei prânzul cu Horia Tecău, și în același timp să faci o faptă bună, contactează-ne pentru detalii la 0752.593.736 / 0726.008.152. Maxim două locuri disponibile.

MCB este o organizație nonprofit ce a înființat primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare: Zâna Merciluță (asigurăm tratament stomatologic atât copiilor de la Institutul Oncologic București cât și copiilor ce provin din familii defavorizate), HABARNAM – cultură pentru copii (interacțiunea copiilor, cazuri medicale sau sociale, cu zona culturală), Îndrăznește să visezi (proiect adresat copiilor aflați într-un stadiu avansat al bolii, cărora le îndeplinim un vis/o dorință), Mâine pentru copii ( susținerea unor copii foarte talentați).

Acuarela Bufet este o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.

Info și Rezervări: 0752.593.736 / 0726.008.152

Fb:/mercicharityboutique

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.