Prânz caritabil cu dr. Raed Arafat

0

În luna august, MCB împreună cu Acuarela Bufet organizează Charity Lunch #6 – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

Vineri, 14 august, două persoane pot lua prânzul cu dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne. Cu fondurile obținute prin donația participanților, vom continua tratamentul stomatologic oferit gratuit copiilor cu afecţiuni oncologice şi câtorva cazuri sociale prin proiectul “Zâna Merciluţă”.

Dacă vrei să iei prânzul cu dr. Raed Arafat, sună la 0752.593.736/ 0726.008.152.

Două locuri disponibile.

unnamed (3)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează