Pranz caritabil #13: Invitat Serban Alexandrescu

0

Prânz caritabil cu o personalitate #13

GUSTURILE seDUC. FAPTELE RĂMÂN

charity-lunch-13-invitat-serban-alexandrescu

În luna decembrie, Merci Charity Boutique organizează Charity Lunch #13 – un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

Marţi, 13 decembrie două persoane pot lua prânzul cu ŞERBAN ALEXANDRESCU (Headvertising), făcând o donație către asociație.  Serban Alexandrescu este unul din fondatorii Headvertising, primul shop de creaţie din advertisingul românesc. A fost primul preşedinte al Art Directors Club România şi este în continuare un neobosit susţinător şi promotor al comunicării creative şi al statutului creativilor în cadrul industriei de comunicare.

Fondurile obținute din donația participanților susţin proiectul de tratament stomatologic mobil pentru copii cazuri sociale „Caravana Zâna Merciluță”.

 

Invitaţii din cele 12 ediții de până acum au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole, jurnalistul Alex Dima, criticul de film Irina Margareta Nistor, actriţa Oana Pellea, doctorul Raed Arafat, CEO Google România  – Dan Bulucea, regizorul Nae Caranfil, Andreea Marin, realizatorul TV Cabral, Bogdan Naumovici, Managing Partner la 23 Communication Ideas şi atletul şi speaker-ul motivaţional Andrei Roşu.

Prânzul este oferit de Osteria Ciao Niki (str. Mihai Eminescu, nr. 90).

Info şi rezervări la 0752.593.736/ 0726.008.152.

MCB este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare:

  • Proiecte de sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate).
  • Proiecte de educaţie: MERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 20 000 de exemple de Bine despre România de la peste 20 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor o să publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 10 ani De Bine despre România.

Comentează