Povești în ramă

0

Marți, 9 decembrie a avut loc la Teatrul Mignon evenimentul caritabil “Povești în ramă”, organizat cu scopul de a ajuta 35 de copii cu vârste cuprinse între 5 luni și 3 ani, copii abandonați și îngrijiți în Centrul Primire Urgență Copil Abuzat “Harap Alb”din sectorul 4.

echipa_Triumph

Participanții la eveniment s-au delectat cu momente de dans, teatru, stand-up comedy, muzica live și o prezentare de modă oferite de către designerul Andrei Iordache. Celelalte momente au fost întreținute de Salsa Factory, Constantin Enache, Lari Giorgescu, Radu Isac, Viorica Pintilie Trio, Maria Andreea, Roxana Andrei.
Moderatorii evenimentului au fost Răzvan Popescu și Flick oameni de bază ai radioului Radio Zu. Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului au fost donate către Centrul Primire Urgență Copil Abuzat “Harap Alb” din sectorul 4.

După momentele artistice a avut loc o recepție unde participanții la eveniment au schimbat păreri despre eveniment și au admirat expoziția din sala de recepție a Teatrului Mignon. A fost un eveniment reușit, nu o spunem doar noi, ci și partenerii noștri și participanții la eveniment motiv pentru care vrem să mulțumim tuturor persoanelor implicate în desfășurarea acestui eveniment care au acceptat invitația de a performa pro bono pentru publicul venit să îi admire și să doneze pentru copii.

Pe această cale, Rotaract Triumph dorește să mulțumească Teatrului Mignon pentru găzduirea evenimentului și tuturor partenerilor și susținătorilor implicați în acest proiect: RadioZu, Interstar, Primaria Sectorului 6, Magnolia, Tymbark, Bella, Aurelia Vișinescu Wines, Rotary Triumph, Akka Show, Mama Bunului, Etiquette, Makeup by G, dar și celorlalte cluburi Rotaract din București care ne-au sprijinit, ca de fiecare dată.

Partenerii media ai acestei ediții au fost: România Pozitivă, vinsieu.ro, gratuitor.ro, Radio România Cultural, Iqool, Calendar Evenimente.

Rotaract Triumph mulțumește tuturor participanților și îi invită cu drag la viitoarele proiecte!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.