Poveşti din LumeaMare despre Tibet

0

Poveşti din LumeaMare despre Tibet

Bucureşti, ediţia 27

Sâmbătă 10 noiembrie, 2012, ora 12:00

Godot Cafe-Teatru

Str. Blănari Nr 14, Sector 3, Bucureşti

Pasionaţii de călătorii sunt invitaţi sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 12:00, la Godot Cafe-Teatru http://www.godotcafeteatru.ro/, pentru o ediţie maraton despre Tibet. Invitaţi şi povestitori în această ediţie sunt: Anca Petrescu, Iulian Lucian Maidanuc şi Cezar Dumitru.

Vom vorbi despre spiritualitatea unui popor în suferinţă, despre Valea Spiti şi despre Everest Base Camp.

Taxa de participare este de 30 de lei, în care este inclus un ceai sau o cafea sau o băutură răcoritoare şi participarea la tombola cu premii. Pentru norocoşii care vor câştiga, LumeaMare a pregătit bunătăţi de la S.E.R.V.E www.serve.ro/ şi La Fourchette lafourchette.ro. facebook.com/DucsDeGascogneRomania

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro.

Mai multe detalii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează