Poveşti din LumeaMare despre Tibet

0

Poveşti din LumeaMare despre Tibet

Bucureşti, ediţia 27

Sâmbătă 10 noiembrie, 2012, ora 12:00

Godot Cafe-Teatru

Str. Blănari Nr 14, Sector 3, Bucureşti

Pasionaţii de călătorii sunt invitaţi sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 12:00, la Godot Cafe-Teatru http://www.godotcafeteatru.ro/, pentru o ediţie maraton despre Tibet. Invitaţi şi povestitori în această ediţie sunt: Anca Petrescu, Iulian Lucian Maidanuc şi Cezar Dumitru.

Vom vorbi despre spiritualitatea unui popor în suferinţă, despre Valea Spiti şi despre Everest Base Camp.

Taxa de participare este de 30 de lei, în care este inclus un ceai sau o cafea sau o băutură răcoritoare şi participarea la tombola cu premii. Pentru norocoşii care vor câştiga, LumeaMare a pregătit bunătăţi de la S.E.R.V.E www.serve.ro/ şi La Fourchette lafourchette.ro. facebook.com/DucsDeGascogneRomania

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro.

Mai multe detalii aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează