Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Povești de succes spuse de liderii înșiși la „Leadership și performanță”, ediția a II-a – 30 octombrie 2015

0

Nenumărate sunt cărțile și articolele care vorbesc, în zilele noastre, despre succes și despre cum au atins și și-au menținut performanțele cei pe care îi considerăm lideri în variate domenii de activitate.

Totuși, niciuna dintre așa-numitele rețete de succes din cărți nu sună la fel de autentic precum poveștile de viață, spuse cât mai direct, pe nepregătite, de liderii înșiși.

De aceea, cea de-a doua ediție a evenimentului „Leadership și performanță”, care va avea loc la Hotelul Sheraton, pe 30 octombrie, de la ora 18:00, își propune să-i provoace să vorbească despre carierele lor pe următorii oameni cu statut de lider în diplomație, afaceri și arte: Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România; Angela Filote, Șeful Reprezentanței Comisiei Europene; Cătălin Crețu, Director regional Visa Europe; Tiberiu Soare, dirijor; Irina Wagner, Wagner Arte; și Florentina Voichi, artist plastic.

Sursa: aici.

Afis Leadership_png.pdf
Cum au reușit? Știau când au pornit la drum unde vor ajunge? De de au ales o cale și nu alta? În ce măsură au urmat sfaturile părinților și ale apropiaților ori au apelat mai mult la instinctele proprii? S-au bazat mai mult pe inspirație sau pe eforturi susținute?

Unor asemenea întrebări li s-au oferit răspunsuri, având mare priză la publicul preponderent tânăr – format din diplomați, manageri și antreprenori la studenți – cu ocazia primei ediții a evenimentului „Leadership și performanță” organizat de revista noastră la Hotel Radisson, pe 27 noiembrie 2014.

Anul trecut, au acceptat provocarea de a răspunde la întrebările moderatorilor, Ovidiu Nahoi și Bogdan Munteanu, precum și ale publicului: Dragoș Neacșu, CEO Erste Asset Management; Dorin Ștefan, arhitect; Julia Kristensen, antrerpenor, proprietar al Casa Frumoasă Stores; și Francisc Chiuariu, pictor.

Participarea la eveniment se face pe bază de confirmare prealabilă la adresa de e-mail: cm@theartofliving.info

Photo cover pentru Facebook

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.