Povesti de succes despre Crina Popescu, Andrei Rosu si Mircea Draghici

0

A fi invingator este o optiune personala. Optiune ce Crina Popescu, Andrei Rosu si Mircea Draghici au reusit s-o transforme intr-un stil de viata. 

YPC Café va invita miercuri, 21 martie, orele 19 la evenimentul “Povesti de Succes”, unde vom asculta si vom invata din experientele fascinante de viata ale celor trei invitati speciali.

Totul se va desfasura in acelasi cadru familial cu care YPC Café v-a obisnuit de o luna incoace, discutand deschis cu personalitatile invitate despre reusita lor, care poate deveni intr-un viitor premiza pentru reusita noastra.

Haideti sa ne inspiram impreuna din povestea Crinei Popescu, prima alpinista romanca din lume care la varsta de 16 ani a terminat circuitul Seven Volcanoes sau din cea a maratonistului brasovean Andrei Rosu, care a intrat in cartea Recordurilor pentru realizarea a 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente. Categoria noastra de oameni admirabili nu se sfarseste aici, continuand cu povestea lui Mircea Draghici, singurul specialist in consultanta hoteliera de pe piata romaneasca.

Povestile ne definesc si ne formeaza.

Te asteptam miercuri, 21 martie, ora 19 la YPC Café pentru a creste impreuna cu “Povesti succes”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează