Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Povești de blog: HAICUSORI | Maroc – un alt univers

0

31 mai 2016, orele 19.oo, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Site: www.haicusori.wordpress.com
FB: https://www.facebook.com/events/1732969693649038/

haicusori maroc - web hires-01
Pe www.haicusori.wordpress.com scriu despre ceea ce văd, ceea ce trăiesc și ceea ce simt. Treaba devine haioasă atunci când mi se cere să scriu despre mine. Eu sunt suma tuturor experiențelor prin care trec. Sunt o tipă jovială, aventuroasă și atât de sinceră încât, atunci când vorbesc, oamenii mă ascultă. Cel mai mult în viața asta îmi place să trăiesc. Este atât de simplu. Și am ajuns să nu îmi bat joc de timpul vieții tocmai pentru că am învățat să-l prețuiesc. Când fac asta, atunci sunt cea mai bună Sori. Atunci îmi place de mine.
După Europa, America de Sud şi SUA, am ales, de această dată, să fac un prim pas către continentul african. Prima destinaţie în acest sens a fost Marocul, unde visam să ajung deja, de câţiva ani. Îmi doream să pot vedea culorile lui, să simt gustul mâncărurilor tradiţionale şi, pentru prima oară, să iau contact cu religia musulmană. Decizia a fost luată de pe o zi pe alta, aşa cum îi şade bine unui spirit aventuros. Marocul mi s-a desluşit ca fiind un alt univers, iar pentru că mi-am acordat incă o şansă de a trăi cum îmi place, vă invit pe 31 mai, ora 19:00, la Journey Pub and More, să vă povestesc.
Rezervări la eveniment: 0752 285 286
Parteneri media: Orasul Vorbeste – RRC, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva, Chestii Urbane, InOras.ro, OrasulM.eu, Anyplace.ro, Judy Florescu, Filme-Carti.ro, Bookblog.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.