Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Povestea unui britanic și a unei românce care au construit împreună un business pentru alte business-uri

0

Irina Alionte și Justin Devonshire sunt doi tineri antreprenori care în urmă cu doar câteva luni puneau bazele celei mai eficiente platforme de dezvoltare de business, Born2Succeed. În mai puțin de jumătate de an, au ajuns să acorde consiliere pentru zeci de antreprenori cu afaceri din cele mai diferite domenii de activitate, atât din România cât și din restul Europei, Statele Unite ale Americii și Australia, ajutându-i să își dubleze și chiar să își tripleze numărul de clienți.

La doar 25 de ani, Irina Alionte și-a consolidat statutul de tânără antreprenoare fondând, în Londra, propria afacere premiată cu trofeul “Best Business Growth” după numai 1 an de la înființare. Irina a ajuns pe tărâmuri britanice urmându-și visul de a absolvi un masterat la una dintre cele mai prestigioase universități din UK. A depășit barierele percepțiilor nefavorabile de care românii se lovesc în ultimii ani în Marea Britanie și a reușit să beneficieze de sistemul britanic de susținere a unei cariere, demonstrând că și românii pot reuși. După ce a pus bazele platformei de dezvoltare de business Born2Succeed, s-a întors în România împreună cu partenerul său britanic, Justin Devonshire. Deși avea recunoașterea muncii sale în Marea Britanie, Irina a dorit să contribuie la dezvoltarea mediului de business românesc oferind sprijin antreprenorilor autohtoni care vor să își dezvolte propria afacere.

Irina

Justin Devonshire este consultant de marketing, mentor de afaceri, speaker și antreprenor care dezvoltă în același timp mai multe afaceri din Marea Britanie și Cipru. La puțin timp după ce a împlinit 20 de ani, s-a mutat în Cipru și a pus bazele propriului său business. Justin a reușit ca în mai puțin de un an să creeze unul dintre cele de mai succes programe de fitness din această țară, iar acum ajută alți experți și furnizori de servicii din toată lumea să-și mărească veniturile aplicând tehnici inovative de marketing cu investiții minime.

Sunt membru al programului Born2Succeed și am lucrat cu Justin pentru a mă ajuta să generez potențiali clienți și să îmi cresc vânzările. După prima ședință de coaching și în mai puțin de 24 de ore, mi-am dublat numărul de clienți. Justin mi-a demonstrat prin rezultate că este un profesionist în ceea ce face de aceea îl recomand tuturor celor care doresc să își dezvolte afacerea.“, spune Bogdan Roșu fondator Wing Chun București.

Irina Alionte și Justin Devonshire își doresc să împărtășească și cu alți antreprenori români din secretele dezvoltării unei afaceri, așadar organizează un nou eveniment marca Born2Succeed, care este GRATUIT și care are loc marți 29 iulie 2014, între 19.30 și 21.00 la Connect Hub, Strada Dacia nr. 99.

Irina & Justin

Ne dorim să le arătăm participanților metode de poziționare în piață, cum să își crească numărul de clienți, cum să își transforme proprii clienți în cărți de vizită pentru afacerea lor, dar și multe alte informații menite să le crească business-ul. “ spune Irina Alionte, co-fondator al programului Born2Succeed.

 „Participanții vor mai afla în cadrul seminarului nostru cum să își creeze expunere în media pentru a crește instant brand awareness-ul, strategia de succes prin care să își atragă noi parteneri care să îi ajute să facă cunoscut mesajul lor către un public cât mai mare”  a adăugat Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed și consultant de marketing.

Așadar, antreprenorii care își doresc să învețe noi metode de a-și crește businessul, dar și să afle cum arată formula unui business de succes, pot afla mai multe informații despre înscriere pe pagina dedicată, www.born2succeed.ro/seminariulie

Despre Born2Succeed

Born2Succeed este platforma de coaching și dezvoltare personală pentru experți, consultanți și furnizori de servicii, oferind soluții practice pentru a obține succesul dorit. Sub atenta îndrumare a mentorilor, membrii comunității Born2Succeed pun în aplicare principii valoroase ale antreprenorilor de succes și sunt permanent motivați să își respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe www.born2succeed.ro și pe pagina de Facebook Born2Succeed.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.