Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Portret de Femeie la creart

0

Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție organizează in perioada 1 – 8 martie,  campania publică de fotografie „Portret de Femeie”,  2017, la Galeria creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

unnamed

În luna martie, numită simbolic și „luna femeii” datorită celor două sărbători marcante: 1 Martie – Mărțișor și 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, campania „Portret de Femeie”oferă un cadou personalizat doamnelor și domnișoarelor – o ședință foto privată și un portret printat, precum și un portret înformat electronic.

Timp de opt zile,  între orele 14:00-19:00, doamnele și domnișoarele sunt așteptate la ședințe foto profesionale realizate de artiștii de la Foto Union.

 Galeria creart se va transforma, astfel, într-un studio foto dedicat frumuseții feminine, care va aduna la finalul campaniei sute de fotografii atent selectate și editate.

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, campania publică de fotografie „Portret de Femeie” este un eveniment cu intrare gratuită, iar participarea are loc în urma unei programări realizate în prealabil. 

Toate fotografiile realizate în cele opt zile ale campaniei vor fi încărcate pe pagina de Facebook creart și pe pagina de Facebook Foto Union. Fotografiile printate vor putea fi ridicate a doua zi după realizarea ședinței foto de la sediul creart, din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.