Portalul Tripadvisor.com a premiat ospitalitatea romaneasca

0

Epoque Hotel, lider pe piata hotelurilor de 5 stele din Romania

Portalul international de calatorii Tripadvisor a desemnat, ca in fiecare an, castigatorii distincţiilor 2013 Travelers’ Choice® Awards, la categoria Hoteluri. Pentru al doilea an consecutiv, hotelul Epoque este apreciat pentru excelenta de catre Tripadvisor, anul acesta clasandu-se in top 3 cele mai bune hoteluri din Romania, fiind lider de categorie pentru hotelurile de 5 stele. Celelalte doua pozitii din top 3 sunt ocupate de un hotel de 4 stele din Iasi si un hotel de 4 stele, de lant international, din Bucuresti.

Considerate drept ”Oscarurile” turismului, premiile Tripadvisor sunt asteptate in fiecare an cu mare interes atat de catre operatorii din turism din toata lumea, cat si de catre turistii in cautarea celor mai bune experiente de calatorie. Procesul de selectie si premiere se bazeaza exclusiv pe voturile, parerile si recomandarile turistilor si reprezinta un barometru important in selectarea destinatiilor.

Am calatorit la Bucuresti in interes de afaceri, insa deplasarea mea s-a transformat intr-una de placere, in special datorita sederii mele la Epoque”, mentioneaza un oaspete din Frankfurt intr-un comentariu intitulat ”Ospitalitate romaneasca la cel mai inalt nivel”, pe portalul Tripadvisor.

 

Epoque Hotel_bedroomEpoque Hotel este o unitate de cazare de 5 stele, tip boutique, singurul hotel din Romania acceptat pentru afiliere de catre reteaua internationala a hotelurilor independente Worldhotels si inclus direct in sectiunea Deluxe. Reteaua reuneste o colectie exclusivista de proprietati hoteliere de business si leisure la nivel international.

De la lansarea sa in noiembrie 2010 si pana in prezent, Epoque Hotel a reusit sa devina un reprezentant de seama al peisajului hotelier bucurestean, fiind votat de catre utilizatorii Tripadvisor, pentru al doilea an consecutiv, drept una dintre destinatiile de excelenta la nivel global.

Printre distinctiile obtinute de catre Epoque Hotel se mai numara: Certificat de excelenta Tripadvisor pentru 2012, premiul ”Hotelul Anului” din partea HRBExpert si o nominalizare acordata de catre Fashion TV intre primele 3 cele mai distinse boutique hoteluri din Bucuresti pentru 2012, cat si premiul pentru ”Cea mai buna bucatarie frantuzeasca” acordat 2 ani la rand de catre Restograf  si locul 3 intre ”Cele mai bune restaurante de hotel din Romania” in 2012 acordat de catre Food & Bar Romanian Awards pentru Bistro Epoque, restaurantul gazduit in incinta hotelului.

 

***

Epoque Hotel_winter nightBoutique hotelul de 5 stele Epoque este situat in zona centrala a Bucurestiului, in imediata apropiere a parcului Cismigiu.

Epoque pune la dispozitia oaspetilor sai un concept structural singular cu spatii de locuit generoase (45 de apartamente de lux) si facilitati precum un SPA cochet, cu servicii complete, piscina indoor, terasa de vara, lounge si restaurantul Bistro Epoque, cu un meniu inspirat din bucataria frantuzeasca si pregatit sub atenta supraveghere a Executive Chefului francez rezident., Eddy Seys.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează