Pop-Up Theatre / Alandala Cafe

0

Vă e poftă de teatru ?
Să încercați roluri trăznite, să improvizați și să vă jucați ?

Miercurea asta ne întâlnim în Alandala să jucăm TEATRU.

In fiecare Miercuri, 4 iunie – 30 septembrie 19:30, are loc Pop-Up Theatre – atelierul de teatru https://www.facebook.com/groups/PopUpTheatreAlandala/

AFIS_POP-UPTHEATRE_ALANDALA

Actrița Alexandra Rădescu ne insoțește în călătoria magică pe tărâmul creativității și al spontaneității.
Puteți participa și ca spectator.

Vom învăţa tehnici de actorie, ne vom relaxa cu joculeţele de încălzire, vom citi şi interpreta texte.

Ne vedem miercuri de la 19:30 în Alandala la o seară specială.

Intrare Liberă.

 

Alexandra Rădescu este absolventă UNATC.
Câteva din filmele şi spectacolele în care a jucat sunt:
Tanya in „Wistleblower”, regia Larysa Kondracki
Martirio din „Casa Bernardei Alba” de Federico Garcia Lorca, regia Teodora Campinean
Kacia din „Trilogie belgradeana” de Biliana Srblianovici
Zița din „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Cargiale
Vasilisa Carpovna din „Azilul de noapte” de Maxim Gorky
Natalia Ivanovna din „Trei surori” de A.P. Cehov
Aneta Duduleanu din „Gaițele” de Alexandru Kirițescu
Marina din „Unchiul Vania” de A.P. Cehov

In fiecare Miercuri in perioada 7 Mai – 28 Mai
Ora de incepere 19:30 – 22:00
Str Aurel Vlaicu nr 70 Bucuresti

Pentru a ajunge la Alandala in Bucuresti, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti dreapta pe Str Aurel Vlaicu. Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si are o poarta foarte colorata usor de identificat.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.