Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Poli Olympics

0

Poli Olympics, eveniment organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București se va desfășura în weekendul 19-20 mai 2018, în cadrul Universității Politehnica București.

Aflat la prima ediție, evenimentul este dedicat studenților tuturor facultăților din cadrul UPB și înglobează mai multe tipuri de competiții sportive – fotbal, baschet, volei, tenis de câmp și de masă, ștafetă, cross, șah și dans. Fiecare facultate va desemna o echipă formată din 20 de sportivi, dintre care 12 băieți și 8 fete, alături de care se va prezenta și un cadru didactic. În urma participării la toate cele 10 întreceri, va fi desemnată câștigătoare facultatea ai cărei studenți au adus cele mai multe puncte.

Scopul principal al acestui eveniment este de a îndemna toți studenții să mențină un stil de viață sănătos, în pofida programului încărcat din timpul facultății; totodată, participanții vor avea ocazia șă își depășească limitele și să își valorifice potențialul, dezvoltându-și capacitatea de a se coordona cu ceilalți membri ai echipei. Alături de voluntarii celorlalte asociații studențești, voluntarii LSAC vor asigura buna organizare a evenimentului, fiind în mod constant la dispoziția concurenților.

Participarea la eveniment se realizează pe baza înscrierii. Mai multe informații sunt disponibile pe http://olympics.lsacbucuresti.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.