Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Point-a-Porter | Night Shopping, o sesiune exclusivistă de shopping pe timp de noapte. Designeri locali

0

Designeri locali, discounturi, shopping în timpul nopții

Marți și miercuri seara, 28&29 martie, Point devine gazda unui eveniment-concept de shopping conștient, în timpul nopții. Point-a-porter este un fête de la mode dedicat industriei locale de fashion. Un pop up store cu accent pe piese create de designeri autohtoni, sample-uri sau care aparțin colecțiilor mai vechi.

night shopping (2)

Timp de două nopți vom crea o experiență unică de shopping nocturn, cu creații fashion, bijuterii de autor, încălțăminte, accesorii și design de produs, cocktailuri, talks, screenings, styling.

Line up-ul este format din: Adelina Ivan, AFMF, Skin Deep, Cactus the Brand, Lemnia, Alina Simion, Maria Amelian, Wild Olive, Optimef, Căsuța cu cerdac și alții. Cât timp doamnele fac shopping, domnii se pot relaxa cu frizuri cool în compania celor de la Mr. Blade Barber Shop.

Pe lângă shopping, marți seara, invităm publicul interesat la o discuție relaxată despre cum putem integra articole din colecții mai vechi în ținute actuale. Cum putem defini sustenabilitatea în moda românească? Cum educăm clienții să conștientizeze proveniența materialelor, impactul lor asupra propriului corp, dar și a mediului înconjurător? Discuție ce va fi condusă de Anca Miron, Sonia Constatinescu, Cristina Pavelescu, Iulia Sima și Noemi Meilman.

Miercuri seara, după job sau alte preocupări, Bucharest Fashion Film Festival propune o selecție de scurtmetraje de fashion regizate de Marie Schuller și Emma Westenberg, două tinere regizoare care au captat în ultimii ani atenția festivalurilor de profil printr-o nouă direcție estetică și un stil bine conturat.

Point-a-Porter | Night Shopping se află la prima ediție și avea avea loc marți și miercuri seara, 28&29 martie la Point art Hub, din Bucuresti, Strada General Eremia Grigorescu, nr.10.

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului. https://www.facebook.com/events/429959420672006/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.