Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pofta de cultură vine cu BookLand în București Mall

0

”O carte este mai mult decât o structură verbală, este un dialog stabilit cu cititorul, este tonul pe care îl impune cititorului și este imaginea schimbatoare pe care i-o impune memoriei sale.” spunea celebrul scriitor Jorge Luis Borghes. Ce ar fi, ca un târg de carte să se regăsescă în descrierea de mai sus? Dacă fenomenul de comunicare nu a murit, de ce ar muri cartea?! Caravana BookLand este dovada vie a faptului că ”hârtia scrisă arde greu”.

Timp de 12 zile, de marti 29 noiembrie până duminică 11 decembrie, București Mall va găzdui targul de carte BookLand unde vor fi prezente peste 60 de edituri ca expozanți, fiecare editură oferind reduceri la titlurile sale.

„În mall orice produs poate să-și exercite în mod performant atributele. Spațiul, audiența, ambianța și suportul oferit reprezintă un mare atu. La primul Mall din România a sosit timpul să găzduim un concept inovator: târgul de carte urban BookLand, care și-a făcut o datorie din a aduce cartea la îndemâna oamenilor. Astfel că noțiunea de shopping cool de la București Mall ia conotații tot mai coolturale”, declară Alexandru Angelescu – Events Coordinator București Mall.

BookLand încurajează consumul cultural și dă ocazia fiecărui cititor să ia parte la Campania de loializare dedicată pasionaților de cărți, muzică film și jocuri, campanie ce se desfășoară pe site-ul librariei: www.book-land.ro.

Pe toată durata târgului, o vizită pe site-ul librăriei www.book-land.ro vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall își pot genera singuri de pe site-ul târgului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuța poștală.

 

Totodată BookLand împreună cu Vreaubilet.ro organizează în serile de sâmbătă și duminică, chiar la mall, o tombolă pentru orice cititor care își achiziționează cărți din târg. Astfel, consumatorii de carte vor putea să câștige invitații duble la Gala Crăciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011.

Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 29 noiembrie, până duminică, 11 decembrie,  între orele 10:0022:00.

 

Despre proiectele BookLand:

Târgul de carte urban BookLand

După prima ediţie a târgului de carte urban, care a avut loc în Apr’11 la București, în urma feedback-ului primit din partea editurilor și a publicului conceptul s-a extins la nivel naţional. Este singurul targ de carte cu servicii integrate: logistica, merchandising, vânzare de carte și promovare. Inovator și doborâtor de prejudecăți, a reușit coborârea cărţii din turnul de fildeş pentru a fi adusă în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să își petreacă timpul: în Mall-urile din oraşele vizitate.

 

Librăria online Book-Land.ro

www.book-land.ro este un portal care din primele secunde ale accesării arată cititorului că preferinţele sale de lectură sunt întotdeauna importante. Libraria prezintă în premieră un filtru de căutare al titlurilor ajustabil după criteriul editurii/producatorului, autorului/artistului, preţului şi genului din care titlul face parte. Se doreste a fi locul de unde se poate cumpara carte-muzica-film-jocuri-bilete concert la cel mai mic pret . Este user-friendly si se ambiţionează să devină in curand cea mai mare librărie online şi să-şi obişnuiască publicul în fiecare zi cu oferte de nerefuzat.

Va urma în 2012: BookLand Café.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.