Poeticile IDC – (Pre)textele de lectură publică la Atelier IDC

0

Ajunse la finiș, marcate de drumul spre Atelierele IDC, gândurile transcrise la ateliere creative pot fi rostite întro lectură publică. Poetul Răzvan Țupa, coordonatorul Atelierelor IDC de la această ediție a III-a, a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, a decis ca scriitorii să își audă propriile creații întrun mod inedit.

Al cincilea Atelier de Creative writing, meridianul din această serie, fiind și cel concluziv, se va desfăşura pe 10 noiembrie, în Stabilimentul de Arte Grafice Energiea. Evenimentul începe la ora 15:00 și durează aprox. două ore. Pentru locuri „mai în față și central” puteți veni mai devreme.

Accesul la atelier este liber si nu implică participarea la Concurs sau la Atelierele IDC precedente. Pentru curioși vom face un scurt istoric al Atelierelor IDC. Pentru doritori, promitem că vom organiza din 2013 Ateliere de Creative writing, axate pe poezie și pe proză.

Acest atelier face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative care sunt organizate de AdLittera Project împreună cu poetics.ro, doar în perioada desfășurării Concursului IDC 2012. Prin Atelierele IDC se dorește ca publicul să poată învăța noțiuni elementare despre poezie. La sfârșitul atelierelor, publicul poate scrie și lectura critic, pentru o mai bună înțelegere de cum se poate cultiva poezia.

Vă reamintim că vă puteți înscrie în Concurs IDC până pe 11 Nov. 2012, ora 23:59.

Dacă nu ați avut curaj să vă înscrieți în concursul IDC, nu e prea târziu. Totuși, citiți Regulamentul aici.

Succes!

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează