PlaYouth pentru început de an școlar

0

În PlaYouth, toamna nu se numără bobocii, ci atelierele şi cursurile.

cover-start-ateliere-cursuri-playouth-2016-v3

Ne bucurăm să vedem copiii plini de energie să descopere lumea, iar părinții, dornici să îi îndrume și să îi însoțească activ pe acest drum.

Am început activitatea cu multă energie şi vă anunţăm următoarele ateliere şi cursuri pe care le-am pregătit atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Vineri, pe 23 septembrie, dăm startul evenimentelor de comunitate cu “Jocuri în familie”, o seară în care ne strângem prietenii şi formăm echipe pentru jocuri distractive şi relaxante ca: Activity, Sugar Cubes, Saboteur, Monopoly, dar şi alte jocuri interactive. Continuăm pe 24 septembrie, cu Atelier de origami pentru copii şi părinţi, unde ne vom antrena atenţia, dexteritatea şi creativitatea.

Pe 25 septembrie, avem Atelierul de bune maniere, unde învăţăm câteva reguli de bază pentru a ne prezenta frumos la şcoală, în familie sau in orice alt context din societate. Încheiem luna septembrie cu un alt eveniment de comunitate, “CineClub pentru copii şi părinţi”, o seară dedicată filmelor ce trezesc de fiecare dată discuţii aprinse.

Din octombrie, dăm startul mult-aşteptatelor cursuri. Acestea au rolul de a aprofunda informaţiile de la atelier, pentru că se desăşoară pe o durata mai lungă, fiind împărţit în module şi şedinţe de curs. Copii se pot înscrie la: Chitară Acustică, Necesitatea Întrebărilor, Improvizaţie, Curs de pictură şi desen, Spray-Painting, Origami sau Storytelling.

Pentru mai multe detalii legate de activităţile noastre, puteţi intra pe http://playouth.ro/calendar sau ne puteţi scrie un mail la contact@playouth.ro.

PlaYouth organizează ateliere, cursuri și tabere de educație prin joc și artă pentru copiii din Bucureşti cu vârstele între 5 și 12 ani. Îşi propune să construiască o comunitate cât mai mare de părinți și copii pasionați de educația alternativă și să ofere spațiul în care pot găsi toate resursele creative necesare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.