Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PlaYouth organizează cea de-a doua Conferință dedicată profesorilor

0

PlaYouth organizează cea de-a doua Conferință dedicată profesorilor

Ediția a doua a evenimentului vine după ce ne-am dat seama că este un subiect care îi interesează pe mai mulți profesori și noi vrem să fim alături de ei, în acest proces de dezvoltare personală și profesională. De cele mai multe ori vedem doar educatorul, responsabilul, îngrijitorul dar cine este omul din spatele tuturor acestor roluri?

Omul din spatele unui profesor” este un eveniment dedicat dascălilor, acești oameni minunaţi care sunt alături de copii multe ore din zi, oferindu-le susţinere, înţelegere și afecţiune în momentele în care au nevoie.

Pe ei ne dorim să îi cunoaștem Sâmbătă, 22 Februarie 2020, să ne bucurăm de prezenţa lor, să le transmitem că sunt importanţi și că eforturile lor zilnice sunt valoroase și să îi molipsim cu entuziasmul nostru pentru educaţia prin joc și artă.

Speakerii prezenţi la eveniment vor aborda subiecte de interes pentru cadrele didactice privind provocările lor zilnice ce ţin atât de activitatea de la clasă cât și de relaţia cu părinţii, cu colegii dar și cu conducerea școlii.

Speakerii conferinței vor fi:

– Cristina Farcaș – educator grădiniță, coordonator educațional, educator Cercetași

– Ana Maria Ciobanu – reporter, membru în echipa editorială Școala9

– Violeta Dascălu – director Școala Ferdinand

– Doru Căstăian – profesor de filozofie și științe socio-umane

Intrarea este în valoare de 50 de lei, pentru că ne dorim ca toți cei care vor să participe să își asume cu responsabilitate că vor veni la eveniment: Înscrierile se fac aici: http://bit.ly/Inscrieri_Conferinta_Editia2

*Pretul Early Bird este de 35 de lei

Locația urmează să fie anunțată.

Parteneri strategici: AQUA Carpatica, RoCoach

Parteneri creatie: Atelier Ralú

Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă

Pentru parteneriate media sau pe marketing ne puteți trimite un e-mail la contact@playouth.ro.

PlaYouth aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.