Playgrund for Education, concert cu joaca

0

Maine programul Ajungem MARI pentru copii din centre de plasament sarbatoreste un an de educatie prin joc cu un concert inedit, cu multa joaca.

colaj trupe PG

Vor canta Suie Paparude, Les Elephants Bizarres, Coma, Pixels si Harlequin_Jack, iar voluntarii au pregatit pentru participantii jocuri ale copilariei si jocuri educative, de la TOMAPANT si elasticul, pana la recitat poezie cu baloane cu heliu sau traduceri haioase tip Google Translate.

Programul Ajungem MARI a pornit cu resurse 0 in urma cu un an, iar acum sunt implicate 360 de voluntari in Bucuresti si in tara, ce merg saptamanal la copiii institutionalizati sau din medii defavoritate si le transmit cunostinte, valori si curaj sa Ajunga MARI.

Evenimentul aniversar are loc la Beraria H de la ora 20:00, iar fondurile stranse din biletul de intrare (15 lei) vor fi in totalitate donate pentru continuarea programului Ajungem MARI.

Detalii pe Facebook https://www.facebook.com/events/456450657844613/, iar biletele se pot cumpara online si in seara evenimentului la intrare.

Afis Playground for education

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează