Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Play your journey with ASER!

0

Asociația Studenților Economiști din România te invită să iei parte la cea mai autentică experiență din studenția ta. În perioada 1 octombrie – 13 octombrie, dă start călătoriei ce te poate duce spre momente de neuitat, alături de tineri dedicați și entuziaști.

În călătoria ASER vei putea să te aventurezi printre cele mai căutate domenii precum: Marketing, PR, Logistics&Finance, HR, Sales și să descoperi ce înseamnă Organisational Culture, Leadership, Dezvoltare Strategică, Project Managment și Event Planning. Acesta este locul unde îți vei da seama ce îți place să faci și să clădești cele mai cool proiecte și evenimente din mediul economic studențesc.

Experiența ASER va fi însoțită de numeroase oportunități din partea companiilor partenere și persoanelor influente din vaste domenii de activitate. ASER este locul unde îți poți trăi studenția așa cum vrei tu. Alături de prietenii pe care ți-i vei face, vei adauga o mulțime de momente unforgettable în cutia aminitirilor.

Dacă vrei să iei parte la cea mai fresh călătorie din studenție, ai ajuns în locul potrivit! Adaugă ceva mai mult dinamism parcursului tău și hai să te avânți într-o călătorie în stil ASERist! Înscrie-te până pe data de 13 octombrie și dăruiește-i studenției tale un plus de valoare prin curaj și entuziasm: https://bit.ly/2oJGRbJ

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ASER. Aici vei afla mai multe detalii despre ce înseamnă #ASERexperience.

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.