Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Play Design Fair – upcycling și posibilități infinite în design

0

Sâmbătă și duminică 28 – 29 iunie, Institutul Francez și Chez Elvire din București devin gazdele unui eveniment-concept în stil francez: Play Design Fair. Primul târg de reciclare inteligentă și design românesc este un proiect al biroului de consultanță în imagine și stil Code Noir Style, singurul de acest gen din țară.

Târgul se află la prima sa ediție de vară și va avea loc pe terasa Chez Elvire, Bulevardul Dacia, nr. 77.

 Cu umor, curiozitate și viziune asupra tendințelor actuale și direcțiilor din modă și life-style, evenimentul pune lumina pe un trend internațional major: upcycling în designul contemporan.

-2

 Mai mult decât reciclare, vorbim despre creație și reinventare plecând de la un obiect/material ce a trăit. Upcyclingul este o atitudine și un stil de viață, unde frumosul prinde un nou sens, forme și idei.

 Timp de două zile, Play Design Fair va propune o perspectivă nouă asupra modei și a designului printr-o abordare proaspătă, proiecții video fashion, modă, bijuterii și accesorii de designer, conferințe, sesiuni lejere de networking și… un strop de je ne sais quoi tipic parizian.

 A vous, Mesdames et Monsieurs !

Intrare: 10 lei

Mulțumim Chez Elvire și Institutului Francez pentru colaborare și găzduire , sponsorilor noștri pentru susținere Musette, Air Serbia și partenerilor noștri media: Marie Claire, RFI, Placerile lui Noe,Igloo, Iquads, Sapteseri.ro, Fashion & Beauty, 121, Metropotam.ro, Dialog Textil, Getlokal, Orasul meu, Ro Events, Veioza Arte, ArtWe, Stefan Trifan si Retropolitan.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.