Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Platinum București, cel mai mare turneu pentru amatori din țară

0

Evenimentul de tenis din 30 august – 4 septembrie va avea 300 de jucători pe tablourie de concurs

La sfârșitul verii, pasionații de tenis din Capitală, dar și din alte orașe și chiar de peste granițe, se pregătesc de cel mai mare turneu organizat până acum în România:  Platinum București – Cupa Bucovina!

Tenis Partener_Platinum Bucuresti 5

Evenimentul special din calendarul Tenis Partener, dedicat amatorilor și mult așteptat în lumea iubitorilor de sportul alb, va desfășura în perioada 30 august – 4 septembrie, la Academia de Tenis din Herăstrau.

În prima săptămână de înscrieri și-au anunțat prezența 240 de persoane, de la toate nivelurile de joc, începători sau veterani, însă numărul lor este așteptat să ajungă la 300. Ultima zi de înregistrare în acest turneu este duminică, 28 august, pe site-ul oficial al Tenis Partener – www.tenispartener.ro, în pagina dedicată.

În cadrul turneului Platinum București – Cupa Bucovina vor fi probe destinate tuturor amatorilor, de la toate nivelurile de joc, de la 4 la 9, probe de simplu și dublu, tablouri exclusiv feminine, dar și sisteme diverse de joc astfel încât să le ofere tuturor o experiență cât mai plăcută și interesantă.

Atmosfera se anunță a fi una deosebit de frumoasă pentru toți cei pasionați de acest sport, iar în tribunele bucureștene sunt așteptați mulți susținători ai jucătorilor care vor contribui la reușita turneului. Vineri seară, pe 2 septembrie, toată lumea se va relaxa la Players Party, pe terasa de la Academiei de Tenis din Herăstrău, având ocazia să socializeze, să discute tactici de joc sau ultimele meciuri de pe scena internațională.

Mult așteptatul eveniment are sponsori și parteneri de seamă care vor oferi și premii atractive celor mai buni tenismeni si tenismene. Platinum București este susținut de Bucovina și sprijinit de Alpha Bank, Persil și Ciuc Natur Radler, în calitate de sponsori oficiali. Alături de aceștia contribuie la desfășurarea competiției și Tennis Warehouse Europe, în calitate de partener shop, și sponsorii iNES Group, Henkel, Nomasvello, Gustare Nevinovată și Toortitzi.

Susțin turneele Tenis Partener și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Detalii complete despre calendarul Tenis Partener, coordonat de MPG, găsiți pe pagina oficială www.tenispartener.ro.

***

Despre MPG:

MPG implementează proiectele sportive inițiate de Fundația PROAM Events, care susține atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori, cu o experiență de 19 ani în domeniu. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori:  tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. În ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.