Planuri pentru spatiu pietonal intre Piata Romana, Universitate si Biserica Antim!

0

Autorităţi din Bucureşti doresc realizarea unui spaţiu destinat pietonilor care să lege Piaţa Romană de Universitate şi de Biserica Antim.

Proiectul mai cuprinde două noi poduri peste Dâmboviţa cu parcări subterane la capete şi o reorganizare a marilor pieţe publice, potrivit gândul.info.

Bucureştiul ar putea atrage prin aceste proiecte o finanţare europeană de 135 de milioane de euro, dar şi investiţii private, în următorii cinci ani, de peste 200 de milioane de euro.

via realitatea.ro

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează