Plantare pomi Intrarea Violoncelu​lui – prima cladire reciclata creativ din Bucuresti

0
Plantare pomi Intrarea Violoncelu​lui – prima cladire reciclata creativ din Bucuresti

Reciclare Creativă a pornit de la ideea de comunitate şi a crescut din pasiune, a trecut chiar şi oceanul la New York pentru a inspira alţi tineri în spiritul economiei verzi.

Cu energia pe care ne-o daţi pornim un proiect şi mai ambiţios: Intrarea Violoncelului – un spaţiu de manifestare culturală şi expresie urbană (re)creativă; un spaţiu care va contura fizic comunitatea de reciclare creativă în România.

4E vorba de un teren de 270 mp pe care îl avem la dispoziţie pentru a construi prima cladire din materiale reciclabile din Bucureşti şi pentru a amenaja grădina cât mai creativ. Primăvara construim şi vara lucrăm, transformăm şi arătăm cât de wow e reciclarea creativă pe văzute şi pipăite.

Asa ca am trecut la etapa 1 – plantarea de pomi fructiferi! Ne-am zis ca fie ploaie, fie vant sau chiar ninsoare, nimic nu ne poate sta in cale sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus. Si asa a si fost. Nici chiar fulgii de zapada care incepusera sa cada nestingheriti chiar in dimineata plantarii nu ne-au intimidat.  Pana si soarele s-a indurat pana la urma de noi facandu-si aparitia cu cate-o raza, doua…

Ajunsi la fata locului ne-am pus pe treaba. Cei de la Asociaţia 20 pentru Cungrea ne-au dat în dar pomi fructiferi, butaşi de viţă și tuia, iar cu ajutorul celor de la Baumax ne-am putut duce misiunea de plantare la îndeplinire fiindcă am avut uneltele necesare. Am masurat, am greblat, am sapat, si am udat dupa care am trecut la plantare. Peste cativa ani vom putea savura un fruct la umbra unui copacel plantat chiar de noi:)

Stati pe faza caci vom avea nevoie de suportul vostru si la etapele urmatoare!

Mai multe informatii pe reciclarecreativa.ro/plantare-pomi-intrarea-violoncelului

1

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează