Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plantăm fapte bune în România face valuri la Swimathon București

0

Plantăm fapte bune în România se alătura Swimathonului București pentru al doilea an consecutiv. Ediția a cincea a evenimentului va avea loc în data de 8 iulie, la bazinul Anatolie Grințescu – Complex Dinamo.

PFBRo la Swimathon

Sunt încurajate proiectele care abordează soluții pe termen mai lung, care produc rezultate concrete și relevante pentru comunitățile din București și Ilfov.

Echipa Plantăm fapte bune în România, compusă din 20 de înotători fundraiseri este disponibilă aici: http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/proiect/plantam-fapte-bune-romania/. Aceștia și-au propus să strângă și anul acesta 30.000 de RON, pentru a contribui activ la creșterea suprafeței împădurite a României. Donatorii pot susține echipa favorită sau înotătorul preferat accesând butonul roșu SUSȚINE : http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/proiect/plantam-fapte-bune-romania/

”Suntem bucuroși să  avem alături și de această dată înotători fundraiseri cu experiență precum: Alexandru Badea – CEO Brenntag România, Ana Stoica – owner Good Mood Dance Studio, Mara Stan – Doctorand, Lector în Sociologie, Universitatea București, Alexandru Ghinescu – jucător junior de polo sau echipa Dream Green Team. Li s-au alăturat: Marius Dan, fondator și managing partner Tudor. Personal Tailor sau Mihai Ghircoiaș – voluntar plantator. Le dorim o experiență de neuitat celor care au decis să iasă din zona de confort și să susțină cauza în care se regăsesc! Mulțumim Fundației Comunitare București pentru că oferă cadrul perfect desfășurării unui astfel de eveniment!”, declară Simona Camburu, coordonator fundrasing PFBRo.

În 2016, cele 20 de proiecte înscrise la eveniment au strâns 303.267 de RON de la 1.865 de persoane și companii. Donația medie a fost de 135 de RON. Plantăm fapte bune în România s-a clasat pe locul secund  cu 29.038 RON.

În data de 18 noiembrie, Plantăm fapte bune în România va organiza o campanie de împădurire în aproximativ 15 județe ale țării. Pentru fiecare donație, înotătorii vor planta în numele donatorilor mai mulţi copaci, într-o pădure special creată.

Donează și susține Plantăm fapte bune în România!

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.