Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Planeta vs Profit, 27 noiembrie, ora 18:00, Mindspace (București, Piața Victoriei)

0

În contextul discuțiilor tot mai presante pe marginea bunăstării planetei, a schimbărilor pe care le resimțim cu toții, companiile sunt puse în fața necesității de a își analiza și diminua impactul asupra mediului înconjurător.

Cum vor răspunde ele acestor provocări, care sunt soluțiile propuse pentru reducerea emisiilor, cum diferite industrii încearcă să reducă risipa, dar și cum putem să ne implicăm fiecare dintre noi la nivel individual în rezolvarea acestor probleme devenite atât de presante, vom afla de la speakerii noștri în cadrul celui de-al XIX-lea Atelier de Leadership Moral marca UMANager.

Vă așteptăm alături de noi la Atelierul „Planetă vs Profit” pentru a descoperi împreună ce este mai important în acest context.

Raluca Fișer (Președinte Asociația Green Revolution & Președinte World Cycling Allice ), Magor Imre Csibi (Head Of Leadership and Organizational Culture Practice at Trend Consult), Alex Nedea (jurnalist de investigație Recorder.ro), Alin Ușeriu (Fondator și Președinte Tasuleasa Social) sunt speakerii confirmați care vin alături de noi să își spună opinia despre această temă și cărora le puteți adresa întrebări pe 27 noiembrie, la Mindspace Victoriei (Bulevardul Ion Mihalache 15-17, Tower Center International).

Evenimentul este GRATUIT! Rezervă-ți locul chiar acum!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.