„Plăcintă cu mere” @ Teatrelli

0

Program teatrelli

6 iunie 2015, ora 20.00

„Plăcintă cu mere”

De: Isaac Buton

Cu: Adela Mărculescu,

Costel Constantin, Dan Tudor

Regia : Dan Tudor

Preț bilet: 21,38 lei

Piesa debutează ca o comedie in toată regulă.

In casa familiei Bungalor (Polonia) soseste un necunoscut, aparent aiurit, care îl roagă pe domnul Josef   Bungalor să-l invete cui si cum să dea spagă, pentru a-si recăpăta pământurile părintilor, deportati de nazisti în timpul războiului.

Lectia de „dat spagă“ este de un umor savuros.E clar că lucrurile functionează si astăzi ca si atunci, cu influente, interese mercantile si rubedenii.Povestea devine tragică atunci când intrusul Nok isi descoperă adevărata identitate.

Ce vor face Nok, Josef si Veronika mai departe în acest thriller comic veti afla venind la spectacol.

 placinta cu mere

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează