Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PLACES – Expozitie de gravura, fotogravura si litografie Tudor Câmpean

0

Miercuri, 04 februarie 2015, orele 19.00, galeria Artfooly vă invită la vernisajul expoziției ‘PLACES’, care prezintă gravură, fotogravură și litografie aparținând artistului clujean Tudor Câmpean.

PLC_invitatie

Tudor Câmpean s-a născut în anul 1983 în Cluj-Napoca, unde trăiește și lucrează în prezent.

În 2007 a absolvit secţia Grafică a Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca. În 2006 are o bursă Erasmus la “Eugeniusz Geppert” Academy of Art and Design din Wroclaw (Polonia). În 2009 a absolvit un Master cu specializarea Grafică la Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca.

Încă de la începutul studiilor, grafica a fost ramura artistică de care m-am simţit cel mai atras. Mediul principal cu care lucrez sunt tehnicile de tipar, cu precădere mezzotinta, acvaforte, litografia şi fotogravura. Am ales să mă exprim prin intermediul lor datorită arsenalului nelimitat de posibilităţi pe care acestea le pun la dispoziţie. Natura mea curioasă m-a făcut să caut constant soluţii creative de îmbinare a conceptului şi a tehnicii, iar acest proces, la rândul său, a dus la o continuă descoperire de sine.

Conceptele principale cu care operez sunt Timpul şi Spaţiul, raportul dintre prezenţa umană şi univers. Modelăm spaţiul din jurul nostru pentru a-l supune propriilor nevoi, iar în schimb acesta ne influenţează sentimentele, emoţiile şi acţiunile.” Tudor Câmpean

Din timpul facultății, Tudor a început să participe la bienale și expoziții naţionale şi internaționale printre care: 23rd Biennial Exhibition of Graphic Art” (Miskolc, Ungaria – 2006), Erasmus Students Exhibition (ASP Wroclaw, Polonia – 2007), „Grafika” Aula Gallery (Poznan, Polonia – 2007), 24th Biennial Exhibition of Graphic Art, (Miskolc, Ungaria – 2008), Bienala „Contemplații Grafice” (Sfântu Gheorghe, România – 2010), Grafică Românească 2011 (Bucureşti, România), ULUS First International Print Triennial (Belgrad, Serbia – 2012), Grafică Românească 2012 (Bucureşti, România), “TRANSITION” (Leipzig, Germania – 2013), 26th Biennial Exhibition of Graphic Art” (Miskolc, Ungaria – 2014), Bienala Internaţională de Grafică Mică şi Exlibris – Ostrów Wielkopolski (Polonia – 2014).

În 2008 are prima expoziţie personală la Galeria Casa Matei din Cluj-Napoca, cu titlul “Time and Space”. Alte expoziţii personale importante: „Printmaking”, Nordens Ljus Galleri (Stockholm, Suedia – 2009), Artist in Residence la Grafikens Hus (Mariefred, Suedia – 2011), „INHABITING”, Galeria photoArt, Cluj-Napoca, România – 2012).

*Galeria Artfooly, The Slice of Art Gallery se află la parterul Palatului Știrbei, pe Calea Victoriei nr. 107, București.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.