Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Piua pe ateliere de februarie

0

Piua! A început de ieri să cadă câte-n fulg…și tot așa, pân s-au adunat nămeții pe treptele incubatorului. Nu-ți face griji, iubește-te și hai să meșterim oameni de zăpadă bucuroși, ia un strop de energie și ține ritmul la joc și dans. De ne-ai ratat la nocturnă,  stai jos și hai să vezi cui îi mulțumim.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, (Bucuresti) iar înscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Marți, 14 februarie, ne iubim toată ziua, dar mai ales de la ora 19:00. Nușa Buceag ne spune drept : Iubește iubindu-te și lasă grijile la o parte, căci unul ești numai tu. Dragoste la a doua vedere de tine și de noi. Pune punctul pe i !

Joi, 16 februarie, luăm o doză de optimism și pornim cătinel prin zăpadă. Tot avem o zi în plus, așa că meșterul nostru, Tudor, ne arată cum să tragem de ea până vine primăvara. Hai să vedem partea plină și să umplem partea goală, de la ora 19:00.

Vineri, 17 februarie, ne mai dezmorțim un pic, spunem frigului să o ia din loc și ne umplem cu energie. Facem gimnastică energetică așa cum ne învață Frantz, ne îmbrăcăm lejer și respirăm în voie. Nu mai târziu de ora 19:00 faci prezența în mansardă.

Sâmbătă, 18 februarie, dăm Leapșa la Cluj cu veselie, călătorim cu iarna în buzunar și cu zâmbetul la purtător.

În mansardă, încearcă să ții ritmul de poți. De la ora 11:00, Ale ne pune la-ncercare nu cu unul, două sau trei, ci cu cinci ritmuri. Să te văd acum ! Lejer, desculț, lași omătul la intrare și te pui la dans și meditație.

Tot te mai întrebi dacă există viață după friptură ? Hai să aflăm împreună, de la ora 15:00, pornim într-o călătorie culinară cu meșterul nostru, Cătălin Bojică. Pune-ți șorțul și pune de-o gustare numa’ bună.

Ai mâncat, hai la joc ! De la ora 18:00, ia cu tine crampoanele , gazonul și încingem de-un fotbal….de masă. Doar nu credeai că ieșim în zăpadă ?

Duminică, 19 februarie, dai ritmul unei noi săptămâni. Tu alegi pe care îl vrei din cele cinci ritmuri. Te trezești cu noi, de la ora 11:00, la fel de lejer și liniștit.

Dacă tot ți-ai intrat în ritm, prinde dansul oriental, de mâini și de picioare, iar Camelia pornește muzica și pasul. Ia cu tine o eșarfă și o ținută lejeră, de la ora 15:00 pân’ la 18:00. Apoi dansăm cu fulgii de nea.

Nu ți-a ajuns de ieri joaca ? Hai încă o dată de la ora 19:00 să vedem care pe care și cine-i cel mai tare din ninsoare la fotbal de masă. Doar cu tine și cu cine ți-e drag !

Nu uita să te bucuri de noi!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.