Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pita si slana. De Ziua Nationala. Documentar cu irlandezul Peter Hurley, concert Nea Vasile si Taraful de la Marsa@CLUBUL TARANULUI

0

Clubul Țăranului vă invită pe 1 decembrie, cu mic, cu mare, la Pită și slană. De Ziua Națională, un eveniment dedicat Zilei Naționale a României.

Începem cu ateliere pentru cei mici, dis-de-dimineață, DE 10.30. Șez[toare cu fluiere și meșterit de steme. Detalii —> www.facebook.com/events/193719987852067 Continuăm cu un ospăț de sărbătoare: iahnie de fasole cu cârnați și vin fiert, la preț special (Detalii —> www.facebook.com/events/383299765451686
 
De la 19.00, urmărim Descoperă România cu (irlandezul) Peter Hurley, un documentar marca AGERPRESapoi povestim chiar cu Peter Hurley – irlandezul din România.
De la 21.00, cântăm și jucăm cu Nea Vasile & Taraful de la Marsa;
INTRAREA este LIBERĂ precum pasărea cerului în limita locurilor disponibile.
Pita, slana și cu țuica sunt din partea casei.
Desert: dovleac copt.

Detalii —> www.facebook.com/events/293001647855680

În curtea interioară a Muzeului Țăranului, e mare târg mare de Sf. Nicolae de la 10 la 18.

Detalii —> www.facebook.com/events/152452385368585

Pentru că, de 1 decembrie, sărbătorim românește. HAI!

Partener media: Agerpres

Descoperă România cu Peter Hurley
După 15 ani lucrați în publicitate, timp în care a promovat tot felul de bunuri către români, irlandezul, stabilit în țara noastră, a hotărât să promoveze de-acum românilor, bunul numit România! Povestea lui Peter Hurley, care la vârsta de 26 de ani s-a mutat în România, este simplă. Peter Hurley a plecat, pe jos, din Săpânța, până-n București și ne spune astfel povestea magică a acestei țări. Făcând un drum ca un pelerinaj, el descoperă la hotarul dintre Occident și Orient, chiar rostul vieții sale aici. „Descoperă România cu Peter Hurley” nu este doar un film, ci o poveste ce poate fi a oricui și-a fiecăruia dintre noi.

„Aici m-am găsit și pe mine și pe parcursul anilor, m-am întâlnit, din ce în ce mai mult, cu oamenii care m-au impresionat foarte mult prin poveștile lor, prin felul lor de a fi, prin felul în care lucrează. (…) Pe parcursul anilor, ajungi la niște concluzii despre viață, despre un loc. Am văzut România o țară foarte valoroasă, care a păstrat miraculos, aproape, poziția ei, felul, limba, portul, conceptul. E aproape miraculos că există astăzi o țară numită România în partea aceasta a Europei. Toate etniile și popoarele care locuiesc aici, care împreună fac un concept important, un exemplu, un model pentru noi toți. După primii 15 ani am ajuns la un moment în viață în care m-am decis: vreau să fac ceva pentru acest concept, să-l înțeleg mai bine eu, pentru că până acum 15 ani am stat aproape exclusiv în București, după care am început să îmi pun această întrebare: care este motivul pentru care România este o țară atât de atrăgătoare pentru mine, cel puțin? Așa am început să caut esența și, în scurt timp, am ajuns în România rurală”, spune irlandezul stabilit în România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.