PISTRUI @incubator107 pe 7 iulie

0

E sâmbătă noapte și ai rămas în București. Ia-ți pistolul cu apă, trage-ți cărarea pe mijloc, pistruiază-te, ia merindele și galbenii și vino la PISTRUI, nocturna câmpenească. Hai că-ncepe la 21.00 în Traian107 și nu știm când se termină în mansarda plină de iarbă din Traian 107.

Începem seara ca în tabără, cu un poker și-o bătaie. Ne potolim, o punem de-o clacă și transformăm șosetele în păpuși animate, gătim și ne masăm. Ce-ai putea vrea mai mult? Păi să vorbim despre yachting, de exemplu. Și dacă tot nu ți-a ajuns – na’ ce-a făcut Grolschu’ – ditai documentarul despre ieșirea din timp și tehnologie.

La miez de noapte intrăm în Fierbințeanu cu un concert acustic. Bașca, pornim un război acvatic așa că scoate pușca și pregătește hainele de schimb. E timpul să ne intrepretăm visele, să cântăm la chitară și să ne întindem pe podeaua vegetală. Proiectăm scurt metraje Shorts Up și când răsare soarele Joel ne cântă la boluri tibetane.

Dimineața, facem picnic pe iarbă. Bună dimineața, pistruiatule!

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează