Pietonal la Piata Universitatii!

0

Potrivit autoritatilor Capitalei, spatiul pietonal de la Piata Universitatii o sa fie finalizat pana in aprilie 2012. Urmeaza să fie pusă piatră cubică în zonele semi-pietonale şi granit şi alte materiale în celelalte zone.

În Piaţa Universităţii va fi amenajată o „piaţă unitară” în centrul căreia va fi proiectată o insulă exclusiv pietonală, înconjurată de spaţii care oferă posibilitatea circulaţiei carosabile. Lucrarea se va executa în zona de lângă parcarea subterană care este acum în execuţie. Această „insulă pietonală” va fi delimitată de o serie de corpuri de iluminat, iar în interiorul ei vor fi amplasate cele patru statui mutate în Parcul Izvor. Lângă parcarea auto, cu precădere în vecinătatea Palatului Şuţu, va putea fi admirată o vegetaţie de talie înaltă în concordanţă cu plantaţia din curtea palatului, iar aleile vor avea o pavare specială, care să asigure preţiozitatea spaţiului.

Sursa: www.eurourbanism.ro via Agerpres

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează