Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Piesa de teatru Pariuri Pierdute @Alandala

0

Teatr’Alandala și trupa de teatru Cristi Toma vă invită duminică, 8 noiembrie, de la ora 17:00 la piesa de teatru “Pariuri Pierdute “.

Ce se întâmplă când trei prieteni pun un pariu? O comedie spumoasă, cu multe schimbări de situație, în care nu se știe până la final cine va fi câștigătorul. Dar ce se întâmplă când n-avem niciun câștigător? Trei vieți…trei trădări…trei prietenii destrămate… Atunci când drama și comedia se îmbină cu succes, poți să ajungi să râzi cu lacrimi…la propriu. Vă invităm la spectacol! (Pariu că o să vă placă?)

8.11 Pariuri Pierdute Teatru

Duminica, 8.11, 17:00
Suport Artiști :20

Rezervări: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

FB event https://www.facebook.com/events/922974941129730/

Alandala Cafe
Str. Aurel Vlaicu nr 70.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numărul 70 si o veți recunoaște după poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.