Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine la a treia ediție în Herăstrău

0

Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Green Revolution întind păturile celei de-a treia ediții de Picnic la Roaba de Cultură, care va avea loc în Herăstrău, zona Pescăruș, în weekendul 20-21 mai.

13268150_1099822020079061_4147295158246961409_o - Copy

Două zile de muzică cu artiști locali și internaționali, târg de vinyluri, ateliere creative, badminton și voleyball, mic dejun și tapas delicioase, limonade și vin, jocuri pentru copii. Ediția din acest an Picnic la Roaba de cultură with Vinyl Rum, Tapas & Wine are cel mai generos line-up de până acum: GUTS (FR), Renegades of Jazz (DE), Mr. Jaz (FR), Marius Mihalache & Band, Gramofone, Ufe, Rammon, Sauce, Bully. Intrarea este liberă, păturile pot fi întinse de la 11:00 până la 00:00, atât sâmbătă, cât și duminică.

Organizăm fiecare nouă ediție a Picnicului VRTW având în minte energia edițiilor precedente și entuziasmul publicului fericit și relaxat; oameni simpatici, care se bucură de natură, soare și muzică la Roaba de Cultură. Este probabil cel mai mare eveniment VRTW pe care îl organizăm. Avem toate categoriile de participanti, tineri care vin să danseze desculți in iarbă, părinți și copii ce participă la diverse ateliere creative, oameni grizonați cu o poftă fantastică de muzică. Evenimentul a crescut de la an la an, iar ediția din primăvara aceasta va avea un line-up special, atât DJ-i, cât și live acts care ne vor purta pe ritmuri de funk, jazz, swing, tropical sounds, world music.“, declară Vlad Bodea, fondator Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

Pentru al șaptelea an consecutiv, reînnoim invitația transmisă bucureștenilor de a se apropia de natură, de cultură prin proiectul “Roaba de cultură”, o oază de liniște și bună dispoziție, un loc ideal de petrecere a timpului cu cei dragi, unde veți descoperi activități dintre cele mai diverse: muzică, sport, workshop-uri și activități de dezvoltare personală, teatru, fotografie, film. Deschidem oficial sezonul 2017 alături pe prietenii de la VRTW și vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă bucura de un weekend special”, a declarat Raluca Fișer, președintele Asociației Green Revolution.

Ca și în edițiile de până acum, ne bucurăm să organizăm acest eveniment împreună cu prietenii de la Green Revolution, care se ocupă de Roaba de Cultură, o alternativa gratuită de petrecere a timpului libert în natură, cu acces gratuit, destinat muzicii, dansului, filmelor, atelierelor și sportului.

Printre partenerii ediției din acest an se numără Lidl, Strongbow, Byzantium. Lidl se va ocupa de zona de food court și vor pregăti preparate delicioase, fresh-uri și clătite pentru copii. De asemenea, în zona Lidl veți găsi o zona de picnic amenajată cu păturici și mese petru cei care vor să se bucure de gustare în aer liber. Tot Lidl va aduce atât activitati pentru copii (ateliere de pictură, animatori, jocuri în aer liber) cât și pentru “copiii adulți” – giant chess, giant jenga, cricket, ș.a. Strongbow ne va încânta papilele gustative cu o gama variată de cidruri răcoritoare.

Mai multe informații despre Picnic VRTW pot fi urmărite pe pagina de facebook a evenimentului sau www.facebook.com/roabadecultura. Picnic savurat împreună cu Radio Guerrilla.

Info eveniment

Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine

facebook.com/vinyl.rum.tapas.wine

www.vrtw.life

facebook.com/roabadecultura/

Despre Vinyl, Rum, Tapas & Wine

Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit acum aproape 3 ani ca o platforma de evenimente și o comunitate „nu-doar-a iubitorilor de muzică pe vinyl”, cu seria Wednesday Vinyl, Rum Tapas & Wine”. Evenimentele au loc în fiecare miercuri, în locuri diferite din București, dj-ii fiind curatorii unei muzici „culese” din colecțiile lor de vinyl.

Treptat, Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit diverse serii de evenimente, toate având în centru dorința de explorare muzicală, între prieteni. De la „Top of the Mountain” iarna la Postăvaru, „Picnic with VRTW” în Herăstrău, primăvara, la „Back to the Beach” vara, pe nisipurile din Vamă. În 2015 și 2016, Vinyl, Rum, Tapas & Wine a organizat scena cu același nume de la Electric Castle. De la sfârșitul anului trecut, muzica VRTW se poate auzi și la radio, în fiecare sâmbătă, între 14:00 și 16:00 podcasturile produse de Vinyl, Rum, Tapas & Wine sunt difuzate la Radio Guerilla.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. GreenRevolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și respectul față de mediul înconjurător, colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în rândul autorităților și companiilor private și de stat.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.