Picnic de factura nobila

0

Afis picnic de factura nobila

 

Picnic de factură nobilă

Sâmbătă, 18 mai 2013, începând cu ora 16:00, vă invităm să veniți la un picnic de factură nobilă, în parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură. Evenimentul este organizat de un grup de fete curajoase, ce fac parte din mișcarea Women Build și are ca scop strângerea de fonduri pentru un centru pilot de incluziune socială pentru persoane cu dizabilități care va fi construit de Asociația Habitat for Humanity România.

Participarea la picnic presupune o donație minimă de 10 Ron, care include accesul la picnic și la activitățile organizate în cadrul acestuia.

Vă așteptăm cu muzică bună, board games, yoga, live painting și frisbee, cu cupcakes și prăjituri de la bunica, dar și limonadă răcoroasă și alte câteva surprize delicioase. Dacă nu aveți chef de prea multă agitație, ne-am pregătit și cu pături colorate, reviste și cărți, care te îmbie la o lectură leneșă de weekend.

Totodată vom bucura audiența feminină cu un mic bazar, de unde se vor putea cumpăra diverse hăinuțe, pe care le-am scos la bătaie din garderoba proprie sau a unor prieteni foarte inimoși. În program sunt incluse și două licitații tăcute (silent auction) prin care vom da o minge de tenis cu semnătura lui Ilie Năstase și o creație a Laurei Lazăr, designer de modă. Mai multe detalii despre acțiuni găsiți în programul de mai jos.

 

Program
16:00

– Board Games – Se va forma câte o echipă pentru fiecare joc și se juca pe toată perioada evenimentului.
– Curs introductiv de Ultimate Frisbee sau ”Arta aruncării cu farfuria zburătoare”, ținut de jucători din echipa de Frisbee București.

16:30 – 17:00

– Concert Barbarossa Samba Group

17:00 – 18:00

– Curs de Yoga, ținut de Dana Marin. Numărul maxim de participanți este de 20. Înscrierile pentru acest curs se fac la fața locului, în ordinea solicitărilor. Recomandarea Danei este să veniți îmbrăcați lejer și să vă înfruptați cu moderație din bucătăria picnicului.

– Workshop de actorie ținut de Victoria Răileanu și Raluca Grumăzescu;
17:30
Și pentru că vrem să și râdem cu poftă, am pregătit 2 competiții cu iz vestic: Sack Race sau cursa de sărit cu punga și alergarea cu oul. Pentru ambele vă puteți înscrie la fața locului.

18:00
Recital Maria Răducanu

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Roaba de Cultură și Green Revolution, care au pus la dispoziție spatiul din Herăstrău.Toate fondurile strânse vor merge către Habitat for Humanity România, pentru proiectul ”Casa Mihail”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează