Picanterii de Bucureṣti, târgul de altadată, vine la Expo Casa Mea pe 5 şi 6 mai, la Romaero Băneasa

0

Zile cu Picanterii la Expo Casa Mea

Picanterii de Bucureṣti, târgul de altadată, vine la Expo Casa Mea pe 5 şi 6 mai, la Romaero Băneasa

Pe 5 şi 6 mai a.c., la Romaero Băneasa (Bd. Ficusului, nr. 44), în cadrul târgului internaţional Expo Casa Mea, pentru toţi pasionaţii de artă interbelică şi nu numai, are loc Picanterii de Bucureşti. (www.picanteriidebucuresti.wordpress.com)

Picanterii de Bucureşti se doreşte a fi un spaţiu care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar şi expoziţii de fotografie, pictură, design şi decoraţiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris şi locuitorii săi.

Dintre Picanterii nu vor lipsi atelierele de creaţie artistică, unde bucureştenii dichisiţi vor putea realiza pălării de epocă, podoabe, portrete, tablouri sau desene decorative.

Pentru pasionaṭii de pictură ṣi colaje, centrul de creativitate Creative Arts va deschide atelierul de cărṭi poṣtale interbelice. Astfel, pe parcursul celor doua zile „retro”, între orele 11:00 -16:00, se pot crea cărţi poştale care înrămate se pot transforma în adevarate dichisuri de accesorizat pereţii unui cămin sau birou.

Bunul gust care definea moda anilor `30 – `40 se va regasi ȋn decoraţiuni handmade (abajururi din hartie, cutii din plastic sau hartie, vaze din sticle de plastic, etc.) pe care doritorii şi le pot crea singuri la atelierele de reciclare creativă.

Printre picanteriile de care se pot bucura demoazelele care vor vizita Expo Casa Mea se numără ṣi cutii de bijuterii, oglinzi, veioze, aplice din materiale reciclabile precum şi diverse obiecte de anticariat.

Din ambient nu vor lipsi vechiculele de epocă, adicătelea maṣini care vor putea fi admirate ṣi fotografiate de toate cucoanele ṣi conaṣii.

Picanterii de Bucureşti se va desfăşura în ton cu orarul Expo Casa Mea, sâmbătă, 5 mai, între orele 10:00 şi 18:00 şi duminică, 6 mai, între orele 10:00 şi 16:00.

Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucresti.wordpress.com

Târgul de altădată Picanterii de Bucureşti face parte din seria de evenimente conexe dedicate publicului vizitator Expo Casa Mea.

Mai multe informaţii despre locaţie şi program găsiţi pe www.expocasamea.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează