Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Picanterii de Bucureṣti, târgul de altadată, vine la Expo Casa Mea pe 5 şi 6 mai, la Romaero Băneasa

0

Zile cu Picanterii la Expo Casa Mea

Picanterii de Bucureṣti, târgul de altadată, vine la Expo Casa Mea pe 5 şi 6 mai, la Romaero Băneasa

Pe 5 şi 6 mai a.c., la Romaero Băneasa (Bd. Ficusului, nr. 44), în cadrul târgului internaţional Expo Casa Mea, pentru toţi pasionaţii de artă interbelică şi nu numai, are loc Picanterii de Bucureşti. (www.picanteriidebucuresti.wordpress.com)

Picanterii de Bucureşti se doreşte a fi un spaţiu care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar şi expoziţii de fotografie, pictură, design şi decoraţiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris şi locuitorii săi.

Dintre Picanterii nu vor lipsi atelierele de creaţie artistică, unde bucureştenii dichisiţi vor putea realiza pălării de epocă, podoabe, portrete, tablouri sau desene decorative.

Pentru pasionaṭii de pictură ṣi colaje, centrul de creativitate Creative Arts va deschide atelierul de cărṭi poṣtale interbelice. Astfel, pe parcursul celor doua zile „retro”, între orele 11:00 -16:00, se pot crea cărţi poştale care înrămate se pot transforma în adevarate dichisuri de accesorizat pereţii unui cămin sau birou.

Bunul gust care definea moda anilor `30 – `40 se va regasi ȋn decoraţiuni handmade (abajururi din hartie, cutii din plastic sau hartie, vaze din sticle de plastic, etc.) pe care doritorii şi le pot crea singuri la atelierele de reciclare creativă.

Printre picanteriile de care se pot bucura demoazelele care vor vizita Expo Casa Mea se numără ṣi cutii de bijuterii, oglinzi, veioze, aplice din materiale reciclabile precum şi diverse obiecte de anticariat.

Din ambient nu vor lipsi vechiculele de epocă, adicătelea maṣini care vor putea fi admirate ṣi fotografiate de toate cucoanele ṣi conaṣii.

Picanterii de Bucureşti se va desfăşura în ton cu orarul Expo Casa Mea, sâmbătă, 5 mai, între orele 10:00 şi 18:00 şi duminică, 6 mai, între orele 10:00 şi 16:00.

Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucresti.wordpress.com

Târgul de altădată Picanterii de Bucureşti face parte din seria de evenimente conexe dedicate publicului vizitator Expo Casa Mea.

Mai multe informaţii despre locaţie şi program găsiţi pe www.expocasamea.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.