„Piata veche”, proiectul imobiliar initiat de Mugur Mihaescu!

0

Celebrul umorist roman are planuri imobiliare indraznete! Tocmai in centrul istoric al capitalei, Mugur Mihaescu doreste sa contribue la realizarea unei piete pietonale dupa modelul celebrelor spatii urbane din Italia.

„Este vorba despre un proiect imobiliar intitulat «Piaţa veche». Momentan, totul este în fază incipientă, însă ţin foarte mult să se realizeze. În asociere cu alţi proprietari, vreau să ridic o piaţă în Centrul Istoric, aşa cum este Piaţa San Marco din Veneţia. Un loc civilizat de relaxare pentru cetăţeni, cu verdeaţă, porumbei, magazine, băncuţe, tot tacâmul. Terenul nu aparţine Primăriei, este proprietate privată”.

Sursa: acceseaza acest link.

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează