Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PIANOCKTAIL – gustă muzica lui George Enescu notă cu notă, la Journey Pub

0

În perioada festivalului Enescu, cel mai apreciat eveniment dedicat muzicii clasice în România, ne leagă și mai multe lucruri de această personalitate marcantă: nu întâmplător, la numărul 25, pe strada George Enescu, foarte aproape de Ateneu și de Sala Palatului, în salonul Up Above de la Journey Pub, va răsuna muzica lui George Enescu din Pianocktail iar publicul este invitat să guste la propriu cocktailuri realizate după partiturile compozitorului.
3

Pianocktail

FB event: https://www.facebook.com/events/533110123507113/533111160173676/
Pianocktail dă gust muzicii lui George Enescu în cadrul proiectului Bucureștiului Creativ, propus de organizatorii Festivalui Enescu. Pianocktail este un concept inspirat din cartea ’’Spuma zilelor’’, de Boris Vian. Proiectul este, în fapt, o pianină transformată şi modificată, astfel încât să poată da gust muzicii, la propriu, sub forma de cocktailuri. Principiul de funcţionare este reprezentat de transmiterea unui impuls electric (în momentul apăsării clapelor) către electrovalvele conectate la sticlele cu băuturi, impuls care deschide electrovalvele, dozând astfel lichidul din recipient şi formând un cocktail.

Între 30 august şi 20 septembrie, Pianocktailul se află la Journey Pub (str. George Enescu 25). Veţi avea ocazia să ascultaţi live, muzică la pian, interpretată de pianistul Leonard Mocanu, în vârstă de 24 de ani, student la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti și laureat al multor concursuri internaționale, printre care locul I la concursul internaţional de pian „Concours Musical de France”. El este cel care face ca magia să se întâmple în cele 3 spectacole planificate la Journey Pub.

La final veţi putea gusta muzica sub forma de cocktail sau o veţi putea lua acasă, în sticluţe frumos decorate, cu esenţă de muzică. Creatoarele și coordonatoarele acestui proiect sunt Antonia Dumitrescu și Raluca Macaleț.
* Spectacolele vor avea loc pe 3, 9 si 17 Septembrie la Journey Pub, începând cu ora 19.00.
Afis WEB Pianocktail Journey Pub

Bucuresti Creativ
Site: http://festivalenescu.ro/bucuresticreativ/
În 2015, evenimentele tematice din Bucureștiul Creativ pornesc de la compoziția „Impresii din copilărie” de George Enescu. Coordonatorii acestui proiect dezvoltat in cadrul festivalului Enescu au încurajat abordările interactive, în care publicul este implicat activ în procesul de descoperire a lui George Enescu și a muzicii sale prin orice mijloace creative.

Parteneri media:
Metropotam.ro, B24Fun, Zilesinopti, EventBook, ChestiiUrbane.ro, Gratuitor.ro, OrasulMeu.ro, RomaniaPozitiva.ro, SocietateSiCultura.ro, Filme-carti.ro, Bookuria.info

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.