Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Petreceti timpul liber invatand ceva nou. Incep inscrierile pentru cursurile din Noiembrie la Fundatia Calea Victoriei

0

Fundatia Calea Victoriei va asteapta in luna noiembrie cu un program divers de cursuri si ateliere pentru toate gusturile. Ca in fiecare luna, am pregatit si cursuri noi in diverse domenii, alaturi de numeroasele ateliere care au deja traditie in Fundatie.

cursuri noiembrie

Poti alege ce iti place, ce te pasioneaza si ce te intereseaza, dupa pofta inimii. Vrei cursuri despre arta? Vrei sa inveti despre muzica? Te intereseaza cunostinte despre nutritie? Sau poate brandingul personal?

Pentru cei interesati de arta si de partea ei practica, alaturi de cursurile de pictura in acuarela si de istoria artei, am pregatit un atelier deosebit prin tehnica folosita si prin raritatea lui. Atelierul de Mozaic, sustinut de artistul plastic Teodora Varzaru, din 15 Noiembrie va introduce in tainele uneia dintre cele mai vechi si mai spectaculoase arte decorative. Veti putea infrumuseta diverse suprafete cu bucatele de marmura, gresie, ceramica smaltuita si sticla colorata.

Melomanilor le-am pregatit un eveniment dedicat uneia dintre cele mai stralucitoare epoci stilistice: Muzica de camera BAROC: gratie, stralucire si glorie, cu pianista Andreea Butnaru, in 15 Noiembrie. In Sala de Opera a Conservatorului, pianista Andreea Butnaru va intra in dialog muzical cu Barockerii Universitatii de Muzica din Bucuresti. Etalon al supremului rafinament, muzica baroca i–a insotit pe regii Frantei in asceniunea lor si a fost fundalul intrigilor de curte.

Daca esti pasionat de vizual si de cultura japoneza, sau vrei sa afli de unde vine entuziasmul a mii de tineri pentru animatia nipona, cursul De ce ne plac Anime-urile? Mitologie si cultura Japoneza, cu Alice Teodorescu, din 21 Noiembrie este potrivit pentru tine. Analizam imaginarul si mitologia din spatele animeurilor pornind de la intrebarea Cat de japoneza este animatia japoneza?

In cazul in care istoria este domeniul tau favorit, te invitam sa te lasi fermecat de cea mai frumoasa dintre povesti la cursul De la gloria Bizantului la stralucirea Renasterii, sustinut de istoricul Monica Neatu, din 20 Noiembrie. Fara rigiditate si abundenta de date, ne apropiem de faptele istorice cele mai marcante prin anecdote si informatii neasteptate legate de gloriosul Bizant, vechiul Constantinopol si influenta lor asupra culturii Europene.

Daca vrei informatii despre nutritie si gastronomie, Atelierul de Nutritie: „Suntem ceea ce mancam”, cu Ruxandra Maria Plesea, din 6 Noiembrie iti ofera reperele pe care le doresti. Afla ce inseamna sa mananci sanatos, ce contine o dieta echilibrata, cum sa iti personalizezi dieta, ce trebuie sa luam in considerare in alegerea mancarurilor si multe alte date utile.

Iar pentru domeniul comunicare interpersonala, prezenta publica si storytelling, iti prezentam Cursul de Branding personal, cu Anca Banita, din 19 Noiembrie. Ce te diferentiaza de ceilalti? Ce te face memorabil? Acest curs te ajuta sa-ti raspunzi la asemenea intrebari si sa transmiti un mesaj clar si consistent despre tine.

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii la  www.victoriei.ro

Poti alege din programul Fundatiei Calea Victoriei:

Atelier de Nutritie: “Suntem ceea ce mancam”, cu Ruxandra Maria Plesea, din 6 Noiembrie  

Atelier de Arheologie: aventura marilor descoperiri, cu Catalin Pavel, din 7 Noiembrie  

Stapanirea tracului si valorificarea emotiilor in Public Speaking, cu Irina Ungureanu, din 7 Noiembrie  

Atelier de tehnici de Relaxare, cu actrita Marcela Andrei, din 8 Noiembrie  

Bucurestiul grecesc: Familii, monumente si intamplari memorabile, in 8 Noiembrie 2014

Antreneaza-ti Memoria prin tehnici de Teatru, cu Smaranda Caragea, din 10 Noiembrie

Storytelling in public speaking, cu Marinela Rata, din 10 Noiembrie

Atelier de Scenaristica – Cum se scrie un Film?, cu Vlad Trandafir, din 11 Noiembrie

Introducere in DIPLOMATIE, cu Nicolae Dragusin, din 13 Noiembrie 

Atelier de Mozaic, cu Teodora Varzaru, din 15 Noiembrie  

Atelier de Vorbire in public – Secretele unei prezentari de succes, cu Iulia Ivanov, din 15 Noiembrie 

Muzica de camera BAROC: gratie, stralucire si glorie, cu pianista Andreea Butnaru, in 15 Noiembrie

Atelier de Charisma si magnetism, cu Andrei Dunuta, din 17 Noiembrie  

Cum sa Comunicam Eficient?, cu Claudia Desjardins, din 18 Noiembrie  

Curs de Branding personal, cu Anca Banita, din 19 Noiembrie  

De la gloria Bizantului la stralucirea Renasterii, cu Monica Neatu, din 20 Noiembrie  

De ce ne plac Anime-urile? Mitologie si cultura Japoneza, cu Alice Teodorescu, din 21 Noiembrie  

1906: Jubileul Regal, in 26 Noiembrie 2014

Echilibrul casei mele. Atelier de FENG – SHUI, din 24 Noiembrie

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.